A nő 15 évesnek hazudta magát, bejárt az órákra, és tanárai szerint igen szorgalmas, tisztelettudó diák volt. Senki nem vette észre a hibát a képen, így igazából nem is az a kérdés, ki az a barom, aki újra akarja járni a középiskolát, hanem az, hogy ezt így most hogy???

Charite Stevens tavaly októberben jelentkezett a longview-i New Life katolikus magániskolába, hogy ott folytathassa a második osztályt. Mivel a beiratkozásnál a gyámja is jelen volt, az intézmény vezetőinek eszükbe sem jutott megkérdőjelezni a lány kilétét. Az őt támogató családot – mint később kiderült – még tavaly márciusban lőtte magának a csaló, előadva egy szomorú történetet egy őt megerőszakoló apáról és egy halott anyáról. Tamica Lincoln és rokonai befogadták, és mindenben segítették a 15 éves diákot, írja a NY Daily News.

Egészen május elejéig minden rendben ment, és valószínűleg a hölgy minden gond nélkül le is érettségizett volna, ha nem kerül összetűzésbe házigazdájával, aki végül ráhívta a rendőröket. Az eljárás során aztán kiderült, hogy Charite inkább Chariry Anne Johnson, és 1997 helyett 1980-ban született. (Bár egy korábbi börtönbüntetésének adatai szerint csak 1983-ban, de ki lát itt már tisztán?)

A diákokat és az iskola vezetőségét egyaránt sokkolta a hír, Stuart Newlin igazgató szerint senki egy percig sem gondolta, hogy valami baj lehet Charite sztorijával. „Teljesen úgy viselkedett, mint egy 15-16 éves, nagyon készséges diák volt, tisztelettudó és mindig megcsinálta a házi feladatát is.”

Az már izgalmasabb, hogy az őt befogadó Tamica Lincoln hogyan nem vette észre nyolc hónapig közvetlen közelről, hogy bántalmazott tini helyett egy harmincas nőt pátyolgat. Végül valami mégis eltörhetett benne, és felhívta a rendőrséget, hogy távolítsák el házából a gyanús személyt.

Johnson jelenleg a Gregg County Börtönben ül előzetesben, ahonnan 500 dolláros (107 ezer forint) óvadék ellenében kiengednék, de valamiért sem új családja, sem tini barátai nem akarják ezt kifizetni érte.