Visszatért a testméretével fordított arányban evőképes Molly Schuyler, aki még januárban állított fel Guiness-rekordot, amikor 3 perc alatt magáévá tett egy kétkilós steaket. A hölgy hétfőn, állítólag reggeli után, egy texasi étteremben duplázott, vagyis négy kiló színhúst tolt be, alig negyed óra alatt.

A négygyermekes, alig több mint 50 kilós nebraskai versenyevő most Texasban vált a zabagépek legendájává, tudósít a Jezebel.

Az amarillói Big Texas Steak Ranch eredeti kihívása szerint ingyen kaját kap mindenki, aki képes egy hatalmas, kétkilós steaket befalni egy ültő helyében, egy órán belül. Ám ez szinte sértően egyszerű feladat volt a belül valószínűleg csak egy gyomrot tartalmazó Molly számára, aki inkább az időre ment rá. Az elsőt ugyan a szokásosnál egy kicsit lassabban fogyasztotta, hiszen majdnem öt percbe telt, míg lecsúszott a torkán, ám gyorsan megfejelte egy újabb adaggal (vagyis összesen több mint négy kiló színhúst evett meg), összesen 14 perc 57 másodperc alatt.

Természetesen az eseményről videó is készült, íme:

Az étterem Twitter-oldaláról az is kiderült, hogy Molly – ahogyan illik – a köretet is eltüntette a tányérjáról (egy nagy adag, főtt krumpli, rák, saláta, zsemle), az étterem vezetője pedig a helyi újságnak csak annyit mondott, hogy ha egyszer eljön a zombi apokalipszis, nem szeretne Molly közelében tartózkodni.

Az egyre falánkabb versenyevő egyébként múlt hónapban 5,4 kilónyi pudingot kanalazott be, három perc alatt, ezt is érdemes megnézni: