Ugye ön is átérzi a pillanat kegyetlenségét, amikor végre megkapja csodálatos jegyűrűjét, amit természetesen azonnal meg akar osztani ismerőseivel közösségi oldalán, és akkor észreveszi, hogy a keze nem elég ránctalan? Szerencsére erre a kínzó problémára is találtak megoldást, itt a kézplasztika szelfihez, mindössze 250 ezerért!

A női kézfej a legszemetebb testrész, ugyanis ezen látszik meg leghamarabb a kor, és nem is nagyon lehet vele mit kezdeni. Ha lehetne, Madonna nem ilyet viselne. Így, amikor eljön A FOTÓ elkészítésének ideje, a gyűrű mellett a kéz sem lehet ronda. Nyilván lehet trükközni a beállításokkal és a fényekkel is, de akinek nincs erre ideje (vagy már ez sem segít), van viszont felesleges 1200 dollárja (255 ezer forint) már fel is töltetheti a kezét, hogy hibátlan legyen a nagy eseményre, tudatta az örömhírt a Pix11.

Itt jön képbe dr. Ariel Ostad, aki, mint minden igazán élelmes plasztikai sebész, ott segít, ahol tud. A doktor úr tökéletes üzleti érzékkel csapott le a szelfi-világ legújabb szegmensére, az eljegyzési gyűrűjüket kezükön fotózó önelégült menyasszonyok szubkultúrájára. Tessék, itt van egy.

Amit Ostad kínál: 5-10 perces beavatkozás alatt egy juvederm nevű anyag segítségével feltöltik a kézfejet, és az így újra feszes, sima és fiatalos lesz. Ahogy a szakember fogalmaz, eltűnnek a „zavaróan éles struktúrák”. A hatás azonnali, és egészen kilenc hónapon át megmarad.

Persze aki képes együtt élni zavaróan éles struktúrákkal a kezén, vagy akár még bevállalja a szégyent is, hogy ilyen kézre húzza fel a gyűrűjét, akár sokkal értelmesebb dologra is elköltheti ezt a pénzt. Például az esküvőre. Hm?