A 25 éves brazil fiú 19 éves kora óta vágyott arra, hogy ferde szeme legyen, tíz lépéses plasztikai műtéttel elérte, hogy úgy néz ki, akárcsak egy koreai fiúbanda énekese.

A fehér bőrű, szőke hajú, kék szemű brazil fiú döntő lépésre szánta el magát, és tízlépéses plasztikai műtétsorozattal átoperáltatta magát ázsiai fiúvá. A 25 éves brazil fiú menthetetlenül beleszeretett a koreai popzenébe, azaz a K-popba, és a koreai drámákba, ezért az egész arcát ázsiai vonásokkal plasztikáztatta át. Így lett a 25 éves szőke hajú Maxből Xiahn, a koreai fiú. A rajongását így egy életre megalapozta az, hogy egy évig cserediák volt a dél-koreai Dongseo egyetemen, ez elég volt ahhoz, hogy meghozza a sorsdöntő lépést.  

A műtétek több mint 3000 dollárba (669 840 Ft) kerültek, a 25 éves fiú szemén és arccsontján változtattak a plasztikai sebészek látványosan. „Nem féltem attól, hogy valami baj lesz, de attól tartottam, hogy megvágják a szememet, és látszik majd, hpogy plasztika, de minden jól ment. A külsőm tökéletes" – mondta a brazil Zero Hora lapnak a 25 éves Xiahn, akit a lap Facebook oldalán rengetegen támadtak. A műtétek eredményét a sötét színű kontaktlencse és a sötétre festett hajszín is segítik, így napi szinten van melója a külsejével a 25 éves Maxből lett Xiahnnak. Kritizálóit carpe diem szöveggel építi le, véleménye szerint csak ez az egy élet van, ezért fontos, hogy mindenki az legyen, és úgy éljen, amilyen lenni akar. 

Az egykori Max azt is elmondta a lapnak, hogy 19 éves kora óta vágyott arra, hogy ázsiai legyen, pontosabban arra vágyott, hogy ferde szeme és sötét haja legyen. Az apja támogatta a műtétsorozatban, amit brazil orvosok végeztek el rajta, az édesanyja már kevésbé volt oda az ötletért. „Számomra normális dolog megváltoztatni a külsőmet" – mondta a 25 éves Xiahn, aki ezen a néven a Facebookon is megtalálható. A furcsa átváltozásról a dél-koreai lapok is írtak, ez a lépés nekik is furcsa lehet, elvégre inkább abból a hírből van több, hogy a keleti emberek hogyan próbálják magukat fehérré műttetni, nem pedig ennek ellenkezőjéről.