A négy New York-i sztriptíztáncosnő ügyvédek, orvosok és üzletemberek hitelkártyáiról szedte le a pénzt, miközben kuncsaftjaik kábultan feküdtek egy klub privát szobáiban. Az áldozatokat később kompromittáló képekkel győzték meg, hogy ne szóljanak a rendőrségnek.

A főleg Manhattanben és Queens-ben tevékenykedő banda koreográfiája elég egyszerű volt, este körbejárták az előkelő bárokat, kinézték a kellően gazdagnak és lúzernek látszó férfiakat, és flörtölni kezdtek velük, írja az NyDailynews. Majd később sms-ben randit beszéltelk meg az áldozattal, ahol ketamint vagy más drogot tettek az italába, és a kábult férfit egy sztriptízbárba vitték (vagy a manhattani Scores, vagy a queens-i Roadhouse NYC volt a célállomás), ahol kibéreltek neki egy privát szobát, ők pedig közben leszippantottak egy szép összeget a hitelkártyájáról.

Az áldozatok nagy többsége utólag szinte semmire nem emlékezett, ahogy egy autóban, egy szállodai szobába vagy akár a saját ágyukban magukhoz tértek, csak akkor döbbentek meg, amikor észrevették, hatalmas összegeket emeltek le a kártyáikról.

A legnagyobb lúzer minden értelemben egy orvos, bizonyos Zyad Younan, akinek a hitelkártyáját 135,303 dollárral (több mint 29 millió forint) terhelték meg a Scores klubban, és persze az alkalmazottak állítják, hogy a férfi 5 nővel is bulizott egyszerre.

Amikor valamelyik áldozat megkérdőjelezte a kártyájáról levont összegeket, fenyegető üzeneteket és kínos fotókat kapott, amelyeket öntudatlan állapotában készítettek róla. A banda biztos volt benne, hogy ezzel a húzással távol tarthatja a megkárosított férfiakat a rendőrségi feljelentéstől, de amint a letartóztatások is mutatják, végül mégis bebuktak. Egyelőre négy áldozat tanúskodott ellenük, de a hatóságok biztosak benne, hogy egyre több meglopott férfi kerül elő a nyomozás során.

A bandát a 40 éves Samantha Barbash vezette, és a 29 éves Roselyn Keo, a 28 éves Marsi Rosen, illetve a 26 éves Karina Pascucci társaságában hónapokon át vitte a boltot. Most viszont mindannyian a New York-i rendőrség vendégszeretetét élvezik, és ott, ahol vannak, garantáltan senki nem fizet nekik az öltáncért.