Kárpáti Andrea a Facebook-on kérte barátait, hogy segítsenek összedobni a pénzt egy mellműtétre. A rendhagyó felhívás olyan jól sikerült, hogy szűk másfél hónap eltetlével már túl is van a plasztikázáson.

Kárpáti Andrea mindig is nagyobb mellekről és mély dekoltázsú ruhákról álmodozott, ám elvált, két gyermekes anyaként nem engedhette meg magának a műtét árát, ezért arra kérte a barátait Facebook-on, hogy küldjenek neki pénzt a műtétre – összejött neki. Méghozzá olyan gyorsan, hogy a nyílt felhívástól számított szűk másfél hónap után már túl is van a műtéten és boldogan ismerkedik új, hatalmas melleivel. 

Facebook segítséggel lett új melle

Mint megírtuk, a kétgyermekes anyuka egy hirtelen támadt ötlettől vezérelve egy bejegyzésben kért segítséget virtuális barátaitól, hogy kisebb-nagyobb összeggel járuljanak hozzá boldogságához: vagyis a mellplasztikához. Érkezett is felajánlás szép számmal, volt aki egy ezrest, más több ezer forinttal is beszállt a plasztikába. Ugyan a műtét teljes ára nem jött össze, ám időközben egy plasztikai sebész gáláns ajánlatot tett: elvégezte a műtétet teljesen ingyen.

Jótékony célra megy a mellműtétre gyűjtött pénz

„Az összegyűlt pénz egy részét a szükséges orvosi vizsgálatokra költöttem, de az embereknek köszönhetően így is jócskán maradt. Mivel összejött a műtét, így ezt az összeget a Suhanj! alapítványnak ajánlom fel – mondta el a Velvetnek Andrea. – Nagyon boldog vagyok, néha csak úgy elnézegetem a melleimet, de már most olyan, mintha mindig is ekkorák lettek volna. Olyan szépek!"