Egy cég, amely eddig is feszegette a melltartókészítés határait, úgy döntött, pánt nélküli verzióba csomagolja az akár L-es (=eszméletlenül nagy) kosárméretű ciciket, ami amúgy ellentmond minden fizikai törvénynek.

Bár a férfiak univerzumában a hatalmas mellbőség csakis jó lehet, a D kosártól N kosárig (igen, ez a melltartóméret már 2011 óta létezik, maga II. Erzsébet fehérnemű-beszállító cége gyártja) terjedő nagyságot korlátok közé, vagyis erős melltartópántok mögé szorítja a gravitáció. Vagyis ez volt eddig.

2012-ben ugyan megalkották a nem lebecsülendő, 42K méretű (95K magyar méretben) pánt nélküli melltartót, ám ez valószínűtlen módon mégis hagyott némi piaci rést a mellek között.

Most viszont itt az 50L méretben – ez 115 L magyar méretben, ha egyáltalán létezik ilyesmi nálunk - is kapható, pántnélküli darab, a The Naturally Close Bra, kiáltotta világgá az örömhírt a Daily Mail. (Bár a gyártó cég internetes oldalán 50DD a feltüntetett legnagyobb rendelhető méret,  egyedi igények szerint megrendelhető az 50L).

Erről sajnos nincs fotó, de csak hogy mindenki el tudja képzelni, ilyen melleket lehet pánt nélkül hordani ezentúl:

Persze nem véletlen, hogy pont Nagy-Britanniában tologatják egyre feljebb a kosárméreteket, a brit nők melle ugyanis egyre nagyobb, az elmúlt években az átlag méret 75B-ről 80D-re nőtt, egyelőre rejtélyes okokból.

A szilikonnal és extra merevítőkkel megtámogatott fehérnemű állítólag a helyén tartja a gigantikus ciciket is, és végre az ilyen adottságokkal rendelkező nők is bátrabban öltözhetnek lengébb, akár a vállat szabadon hagyó ruhákba is.

Éljen!