Bécsben komoly slamasztikát okozott az a nő, aki jól láthatóan ruha nélkül napozott az ablakában. A balesetet okozó férfiak végül békésen zárták le a helyzetet.

Ön megnézné a nőt vezetés közben?

Érdemes jól megválogatni, hol napozunk meztelenül: az egy dolog, hogy megláthatnak minket, de ha ez a körülmény nem lenne elég zavaró, akkor azzal is szembe kell néznünk, hogy balesetet okozunk. Egy bécsi nő például az ablakából lógott ki egy szál semmiben, amit vígan megcsodálhattak a lépcsőház előtt elhaladó autósok is. Két autónak sikerült egymásnak is mennie. „A két ütköző autós mögött voltam. Azért mentek egymásba, mert minketten felnéztek az ablakra, és egyáltalán nem figyeltek arra, hogy mi folyik az úton. A fiatal nő jól láthatóan nagyon hozzá akart jutni egy kis napütéshez” – mondta a helyi sajtónak Michael Kienast, aki szemtanúja volt az esetnek.

A fura napozási szokásokat választó nőről kép is készült, amit Gregory Shakaki csinált az utcáról. „Amikor megláttam a nőt, azt hittem, napszúrást kaptam” – foglalta össze röviden az élményeit a férfi. A fültanúk azt is hallani vélték, hogy az ütközés nem fulladt túl nagy vitába, mivel mindkét volán mögött ülő férfi bevalotta, hogy kissé zaklatott volt. Az érintett nő végül nem szólalt meg, de amint látta, mekkora slamasztikát okozott, bemászott az ablakból, és be is csukta azt – írja a Huffington Post.

Ha már nagyon nem bírja magán a bikinit és egyéb hülyeségeket, valamivel biztonságosabb elmenni nudista strandra, viszont ebben az esetben tartsa magát a szabályokhoz, amikről itt tudhat meg minden fontosat.