Az amerikai Atlantában délelőtt 9 órakor egy apa kocsiba szállt, hogy elvigye gyerekét az óvodába, majd ő is elmenjen dolgozni. A két feladat közül útközben az egyik kiment a fejéből, így egyenesen a munkahelyére érkezett. Ott kiszállt, bement az épületbe, a 22 hónapos kisfiú jelenlétéről pedig teljesen megfeledkezvén bezárta őt a rendőrség becslései alapján napközben 60 fokra felforrósodott autóba, írja a Jezebel.

Az apa a hazafelé vezető úton vette észre, hogy a gyerek még mindig a hátsó ülésen tartózkodik, de sajnos ekkor már késő volt. Egy szemtanú szerint a férfi egy ottani bevásárlócsarnok kellős közepén hirtelen lefékezett, majd – ezzel óriási dugót okozva – kiugrott a kocsiból, és megpróbálta újraéleszteni a gyereket, mindhiába.

WFSB 3 Connecticut

Páran megróbáltak segíteni az elkeseredett apának, aki egy szemtanú állítása szerint egyre csak azt üvöltözte dühöngve: „Mit tettem? Mit tettem?". A helyszínre kiérkező rendőrségnek le kellett fognia a leállíthatatanul őrjöngő férfit. Kihallgatták, majd a gondatlanságból elkövetett emberölés alapos gyanújával vették őrizetbe.

Számos történetet hallunk gyerekekről vagy kisállatokról, akiket gondviselőik egyszerűen csak az autóban hagynak, akár csak pár percre is, de a tény, hogy egy apának 8 óra leforgása alatt eszébe sem jut saját gyereke, aki életének utolsó napját éppen egy 60 fokos autóban tölti, egy sokkal rémisztőbb megvilágításba helyezi ezeket.