Két felnőtt ember marha viccesnek tartotta, ha egy obszcén szót tetoválnak a náluk vendégeskedő kislányra. A lány anyja már nem volt így ezzel, feljelentést tett, eljárás indult a páros ellen. Az egyik tetováló ráadásul regisztrált szexuális bűnöző.

Egy fiatal pár Pennsylvaniában felfoghatatlanul gyökér dolgot csinált a Jezebel szerint: egy 12 éves kislányra obszcén szövegeket tetováltak. A Titusville Herald írta meg először a borzasztó, poénnak szánt esetet. Randall Charlton III és Melissa Becker még májusban látták vendégül a lányt a lakókocsijukban, és ahelyett, hogy valami tényleg vicces mókát találtak volna ki, a „ribanc" (bitch) szót tetoválták a kislány bal alkarjára (meg egy szmájlit, hogy tényleg vicces legyen).

A kislány anyját persze nem értesítették arról, hogy a lány beleegyezésével valami vicceset tetoválnak majd rá. Ennek megfelelően az anya nem örült, sőt értesítette a rendőrséget. Az ügyben bírósági eljárás indult, Charltont testi sértéssel és kiskorú veszélyeztetésével vádolják. 20 ezer dollár (4,5 millió forint) óvadék ellenében szabadlábon is védekezhetne, de jelenleg börtönben van.

Ami még durvábbá teszi az ügyet, hogy Charlton múltja nem tiszta, regisztrált szexuális bűnözőnek számít, bár amikor anno átjelentkezett egy másik államba, ezt elmulasztotta közölni. Becker sem ússza meg, őt szintén kiskorú veszélyeztetésével és megrontásával, testi sértéssel, és kiskorú tetoválásával vádolják (van ilyen vádpont!). Az még nem világos, konkrétan ki tetovált: a kislány szerint Charlton, a többi jelen lévő gyerek – mert többen is voltak – szerint viszont ő csak az akksit tartotta, Becker használta a tűt.