A britek komoly energiákkal próbálják kideríteni, hogy a magalufi szopóverseny (fődíj: egy üveg olcsó pia) elszigetelt jelenség-e, vagy tényleg bevett gyakorlat a spanyol üdülőhelyen. Egyre inkább úgy tűnik, az utóbbi.

Előkerült egy újabb videó Magalufból, a britek kedvelt spanyolországi üdülőhelyéről – ahol nemrég kiderült, egy mindössze 18 éves északír lány egymás után kapta be idegen férfiak farkát, hogy ezzel egy üveg olcsó ingyenpiához jusson – írja a Mirror.

A frissen kikutatott felvételen, amely szintén egy klubban készült, több fiatal lány látható, akik nagyon részegek, és folyamatosan biztatják őket a körbeszopásra, noha ők ellenkeznek. Ezért aztán be is szólnak nekik. A dj konkrétan azt óbégatja, hogy „ez a Carnage [a klub neve], itt ez megy. Hát nem akarjátok megnézni, ahogy itt valakit megdugnak? Ki akarja látni, hogy valakit megkúrnak?”

A videó már csak azért is érdekes, mert amikor az első eset kiderült, mindenki bőszen tagadta, hogy hallott volna ilyesmiről, ebből viszont nyilvánvalóvá vált, hogy hiába az elhatárolódás, a helyi éjszakai életben dolgozók tényleg ilyen helyzetekbe hozzák a lányokat. A Mirror szerint még dicsekszenek is ezekkel a felvételekkel, mert így több embert tudnak a klubjukba csábítani.