Örökre eltiltották a tanári pályától azt a 25 éves, elég jóképű férfit, aki még 2012-ben, 23 évesen saját diákjával kezdett ki egy szórakozóhelyen. Végül szobára is vitte a kiskorú lányt, a biztonsági kamera felvételei igazolták, hogy tényleg becsekkoltak a szállodába, és le is feküdtek egymással.

Soha többé nem taníthat az az angliai, Doncasterben élő tornatanár, aki diákjával szexelt egy átmulatott éjszaka után – írja a Mirror.

Két évvel ezelőtt, 2012 novemberében a kezdő tanár, Luke Atkinson a The Priory klubban engedte ki a gőzt, és ki is nézett magának egy csinos lányt. A hódítással csak egy baj volt, méghozzá az, hogy a kiszemelt hölgy Atkinson 17 éves diákja lett, aki barátaival lazított a szórakozóhelyen. A flört pontos menetrendje ismeretlen, annyi azonban bizonyos, hogy a két fiatal együtt távozott, és gyorsan be is jelentkeztek egy szállodába. Az egyéjszakás kaland viszont nem a szexszel ért véget, a tornatanárnak most kell felelnie két évvel ezelőtti kilengéséért.

A bíróság végre ítéletet hirdetett, és Atkinsont örökre eltiltották a tanári pályájától. A férfi sokáig tagadta, hogy becsekkoltak volna egy hotelba, de a biztonsági kamera lebuktatta. A bíróság szerint a hatóságok hátráltatása miatt is született ilyen súlyos ítélet. A fegyelmi bizottság először ötéves eltiltást javasolt, de az oktatásügyi Miniszter, Michael Gove felülbírálta a bizottság döntését, és örökre megfosztotta tanári ambícióitól Atkinsont, akinek korán vége szakadt a karrierje. Gove szerint a férfi nem mutatott megbánást tettével kapcsolatban, és bár fiatal volt, mégis szándékosan feküdt le a kiskorú diákkal.