Tavaly óta jár bíróságra a 35 éves Brianne Altice, azóta, hogy kiderült, hónapokon keresztül viszonyt folytatott egy diákjával. Szeptemberben kezdődött volna a tárgyalása érdemi szakasza, de valószínűleg elhalasztják, mert kiderült, még legalább egy diákjával lefeküdt, így újabb vádak várhatóak ellene.

Brianne Altice 2012-ben kezdett el angolt tanítani egy utah-i középiskolában, ahonnan 2013 februárjában kirúgták, mert kiderült, hogy szeptember és január között viszonyt folytatott eg 16 éves diákjával. Az eset jó nagy port kavart, mi is megírtuk.

A 35 éves tanárnő pere érdemi része idén szeptemberben kezdődött volna el, mostanáig csak különféle bírósági meghallgatások voltak, de úgy néz ki már most, hogy eltolódik az egész, mert kiderült, hogy még legalább egy diákjával szexelt, ezért új vádpontokra lehet majd számítani – írja a New York Daily News.

A másik fiú esetéről nem sokat tudni, egyelőre csak annyit, hogy körülbelül akkor folytatott vele is viszonyt, amikor azzal a sráccal, aki miatt végül lebukott. Az ügynek van még egy áldozata a srácokon felül, bár kérdés, hogy ők mennyire tartották magukat áldozatnak, de erről kicsit később.

Az egész dolog úgy robbant ki, hogy egy, az iskolába járó lány megemlítette a nagymamájának, hogy milyen pletykákat hallott, aki egyből értesítette a rendőrséget. A lányhoz úgy jutottak el a pletykák, hogy a srác, akivel a tanárnő viszonyt folytatott nem leplezte különösebben a dolgot, sőt kérkedett azzal, hogy sikerült lefeküdnie a tanárnővel. A lány ezután közellenséggé vált az iskolában, iskolát is kellett váltania, azt mondja, nehezen emészti meg a történteket.

Azt nem tudni, hogy a most előkerült viszonyban szereplő srác hogy élte meg az egészet, de akiről eddig is tudni lehetett, nem kifejezetten érezte magát áldozatnak, sőt büszke volt. A tanárnő házassága egyébként nagyjából akkor ért véget, amikor kiderült a viszony, a férje azonnal beadta a válókeresetet.

A tanárnő végig áldozatnak állította be saját magát. Azt nem tudni, hogy a srác pontosan milyen történetet adott elő, de a tanárnő szerint hosszú időn keresztül udvarolt neki. Eleinte csak bókolt neki, aztán rövid üzeneteket küldözgetett neki papírfecniken, hogy mikor fognak csókolózni, járna-e vele a tanárnő, ha a srác nagykorú lenne, meg hasonlók. Eleinte határozott nem volt a válasz minden közeledésre, aztán talán, aztán az egész odáig fajult, hogy a tanárnő lakásán, a templom mögötti parkolóban és egy parkban is dugtak. A fenti animáció tökéletesen mutatja be a tanárnő verzióját.