Letartóztattak egy kamaszfiút Floridában, mivel őt vádolják egy 51 éves férfi megölésével. A helyiek kedves, önzetlen embernek ismerték az áldozatot, aki még nem tudni, miért halt meg.

Egy 13 éves floridai fiút vádolnak egy igen durva gyilkossággal a Gawker szerint. A fiú a vádak alapján agyonszurkált egy 51 éves hajléktalant, Thomas J. Bergstromot, aki egy hajléktalantelepen élt a floridai Cape Coralban.

A szombaton megölt férfi barátja, Anthony Cashdollar talált rá a holttestre. A férfit sokkolta a látvány és a tény, hogy hiába ébreszgeti az áldozatot. „Ekkor ütött szíven, hogy Tommy halott volt" – mondta egy helyi lapnak.

Az őt ismerők pozitív személyiségnek írták le az áldozatot, aki mindig segített másokon, és nem érdemelt ilyen halált. „Az egyik legjobb ember volt, akit valaha ismertem" – mondta róla Cashdollar a News-Press.com-nak.

A gyilkossággal és betöréssel megvádolt Yoel Munoz amúgy zűrös háttérből érkezhetett, júliusban már keresték eltűntként, akkor hazatért épségben. Vasárnap tartóztatták le. A mostani ügyben kirendelt védő képviseli őt, augusztus 21-én áll bíróság elé.