Nagyon sok országból jönnek emberek a Szigetre, viszont számos okból egyre nehezebb kitalálni, ki honnan jött. Csalhatatlanul kitalálja? Hát hajrá, lefotóztunk néhány fesztiválozót, önnek csak tippelnie kell, a végén pedig megmondjuk, jól tippelt-e.

Egy fesztiválon számos jelenség zavarhatja össze mindazokat, akik azt próbálják meg kitalálni, hogy az előttük álló ember vajon honnan jött. Egyfelől megvannak a fesztivál-egyenruhák (tudják, levágott short, művirágkoszorú, ilyenek), másrészt meg szinte mindenki angolul beszél, legfeljebb vicces angollal. Mi azért megkíséreltünk érdekes, távoli országokból érkezett embereket lefotózni, de rejtettünk el magyarokat is a mezőnyben. Ugyanis augusztus 14-én, délután hat óra körül, a Sziget egyik főútján szinte mindenki magyarul beszélt. Szóval játsszon velünk, és nézze meg, milyen könnyen jön rá, honnan érkeztek a képen látható emberek!

Minden kérdés megválaszolására 20 másodperc áll rendelkezésére. Jelölje meg a helyes választ, majd vagy várja ki az idő végét, vagy kattintson a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbálja meg újra.
Indulhat a kvíz »