Szó szerint drámai trend uralkodott el a celebfejeken: kék, lila, zöld, és néhány egyszerűen meghatározhatatlan szín is bántja már a kifinomultabb retinákat. A szépségmerényletek oka annyira homályos, hogy rosszindulatú fodrászok támadása is valószínűsíthető.

A sztárok egyre kékülő hajának kínzó problémáját már felvetettük, de a folyamat megállíthatatlannak tűnik, ráadásul nem csak ebben a színben fokozódik. A türkiztől mocsárzöldig terjedő árnyalatok közé befigyelt néhány püspöklila és mályva is, már ha egyáltalán sikerül meghatározni a végeredményt a színskálán.

Katy Perry, a bizarr színűre festett hajak egyértelmű királynőjének frizurái mellett egyre komolyabb művek kerülnek ki az elegáns szalonokból, legutóbb Willisék legkisebb leánya sokkolta a világot a leginkább ocsmánytürkíz árnyalatként definiálható hajszínével.

A háttérben egyszerűen nem lehet mást feltételezni, mint a szépészeti szakemberek tömény lelketlenségét, de legalábbis végzetes nemtörődömségét, amiért képesek elkövetni például ezt.

A többi szörnyűségért kattintson galériánkra, és – amennyiben önnek nem ilyen színű a sérója - gondolja át, milyen szerencséje van a saját, őszinte fodrászával.