Bizonyára önöket is lenyűgözik - minket feltétlenül - azok a felvételek, amelyekkel egy-egy kisszínest illusztrálnak a lapok. Tudják, azok a sztorik, amikor egy fél egér van az előrecsomagolt húsban, vagy valaki hatezer darumaradat hajtogatott, vagy valaki más gabonakörökkel próbálta visszaszerezni elhidegült szerelme szívét. Az ilyen hírek szereplői önmagukban nem annyira érdekesek, hogy művészi-, vagy sztárportrék készüljenek róluk: ilyenkor a fotósnak minél tömörebben kell közölniük a lényeget.

Például úgy, hogy egy bosszús arcú helyi lakos – az ilyen történések főszereplői szinte mindig helyi lakosok, kit érdekel egy fél egér a Daily Mailben? – ül a konyhájában, előtte az asztalon egy fél egér, és egy tálca hús. Ezekben a fotókban minden benne van, és ha ön is szeretne ilyen határozott üzeneteket közvetíteni, íme a lehetőség: alábbi galériánkban tippeket adunk, hogyan álcázhatja magát kisszínes-szereplőnek.

(Válogatásunkból szándékosan hagytuk ki a hízós-fogyós történetek szereplőit, hiszen velük nagyon sokat foglalkoztunk mostanában, és nem élcelődünk olyanokon sem, akikkel valamilyen tragédia történt. De ha valaki vigyorogva mutogatja a beteg gyerekét, az megérdemli hogy bemutassuk.)

Ha további érdektelen érdekességekre vágyna, két remek blogot ajánlunk figyelmükbe: az egyik a dühös helyiek viszontagságos életét dokumentáló, Dühös Emberek Helyi Lapokban blog, a másik pedig az Összefont Karú Helyiek tumblr.