Ön is hisztizne, ha elmenne egy olyan reality-be, ahol meztelenül kell randizni valakivel, és később a tévében véletlenül látszódna a mindene, mert a műsor készítői elfelejtették kitakarni a kényes részeket, miközben ön a vizes homokban birkózott anyaszült meztelen? Hát a 28 Jessie Nizewitz most nagyon hisztizik, mert a fél világ láthatta a csúnyáját. És szerinte nem ez volt megbeszélve.

A Dating Naked (Meztelen randi) egy új amerikai reality, ami a VH1-on fut július óta. A valóságshow röviden arról szól, hogy van benn egy férfi és egy nő, akik randiznak, ami alapjáraton elég unalmasan hangzik, csakhogy ezek az emberek a randi alatt totálisan meztelenek. Persze a tévében már úgy megy le az adás, hogy a meztelen részeket kitakarják. De hibák és balesetek mindig történnek, mint ahogy most is történt, és villant egy kis punci, aminek a punci tulajdonosa nem örült.

A valaha még zenecsatornaként funkcionáló VH1 emiatt bukhat is egy keveset, ugyanis a műsorban véletlenül puncit villantó Jessie Nizewitz most mindenkit be akar perelni – írja a NY Post.

A 28 éves nő azt állítja, neki bizony azt ígérték, hogy az intim testrészei ki lesznek takarva, és a tévénézők semmit nem láthatnak majd. Ezért boldogan le is vetkőzött, és meztelenül birkózott egy kicsit a nedves tengerparti homokban. Mert ugye ezt kérték tőle. Aztán mikor július 31-én adásba került a homokban birkózás, és Jessie Nizewitz meglátta meztelen önmagát, illetve a meztelen csúnyáját a tévében, már be is adott egy tízmillió dolláros kártérítési igényt az ügyvédje segítségével.

"Úgy érzem, hogy hazudtak nekem, manipuláltak és kihasználtak" – mondta a Postnak Nizewitz, aki azt állítja, hogy mindenki rajta röhögött a Twitteren, a Tumblren és a YouTube-on is, sőt még ismerőseitől is kapott gúnyolódó sms-eket. Nizewitz szerint azért is nagyon kínos a szituáció, mert még a nagyanyja is látta a műsort, aki elég mérges volt. Bár az nem derült ki, hogy azért, mert kivillant valami, vagy mert a drága unokája önként levetkőzött egy tévéműsorban.

A lényeg viszont az, hogy bár Jessie Nizewitz most dühös, amiért meztelenül látták őt az emberek, úgyhogy perel. Na meg elvárja, hogy bocsánatot kérjenek tőle. Már csak azért is, mert szerinte a legutóbbi férfi az életében – akivel egy kerek hónapig randizott – csak azért nem hívja őt fel többet, mert látta a műsort.

„Miután lement adásban a műsor, nem hívott többé. Pedig azt hittem, hogy ez egy hosszú távú kapcsolat lehet. Egy harmincas éveiben járó zsidó férfi volt, aki dolgozott is, vagyis nagyon ideális lett volna” – mondta Nizewitz, akinek most tényleg nagyon rossz lehet. Főleg, hogy a nagyi is haragszik.

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!