Véget ért a kapcsolata a skót férfinek, aki ezt nem tudta megemészteni. Szomorúan baktatott, majd a vonat alá került. A vonatot véletlenül épp a volt nője vezette.

A 36 éves Gary Wellst halálra gázolta a vonat a skóciai West Highland vonalon – írja a Daily Mail. A férfi szörnyethalt az ütközéstől, a mozdonyvezető – a férfi 29 éves barátnője, Diane MacDonald –pedig sokkot kapott.

Wells és MacDonald az ismerősök szerint 8-9 éve együtt voltak, három hete szakított a nő a férfivel. A férfinek az előző kapcsolatából volt egy Lewis nevű fia is, de hiába volt odaadó apja, a szakítást nem tudta feldolgozni.

Az érintett családok nem akartak nyilatkozni, az eset után kényszerből leszedált MacDonald is csak annyit közölt, kérik a média megértését és távolmaradását. Az eset különös mellékszála, hogy az említett vasútvonal történetének MacDonald volt az első női masinisztája.

A brit közlekedési rendőrség közleményt adott ki az esetről, amelyben megemlítik, hogy Inverlochy egyik vasúti átjárójánál kedd reggel 8 körül egy férfi a vonat alá esett. A Fort William-i férfi életét nem sikerült megmenteni, a helyszínen meghalt. „A halálát jelenleg nem kezeljük gyanúsként" –mondta a szóvivő.