A floridai anya, bár ez a szó ebben az esetben kissé megkérdőjelezhető, úgy akarta felkészíteni tinilányát egy szépségversenyre, hogy bélféregpetéket adott neki enni. A gyerek ugyanis nem fogyott elég gyorsan.

A sürgősségi osztályok nővérei igencsak hozzá vannak szokva a gyomorforgató látványhoz és történetekhez, ám a floridai Maricar Cabral-Osorio sokkot kapott, amikor egy felpuffadt hasú, erős fájdalmakra panaszkodó tinilányt vittek be az ügyeletre, írja az NyDailynews.

A horror akkor csapta homlokon, amikor a lány – akit először terhesnek hittek – ultrahangos vizsgálata azt mutatta, hogy valami furcsa dologgal vannak tele a belei. A tini kiment a vécére, majd hamarosan vérfagyasztó sikoly hallatszott a mellékhelyiségből.

Cabral-Osorio odasietett, és amit látott, a mai napig kísérti. A vécékagyló ugyanis tele volt tekergő, hosszúra nőtt bélférgekkel, némelyik akkora volt, hogy kis híján kimászott a fajanszból.

Már a látvány is durva volt, ám amikor azon tanakodtak a többi nővérrel, hogy vajon hogyan fertőződhetett meg ilyen súlyosan a lány a parazitákkal, a történet még elképesztőbb fordulatot vett. Az anya, aki fültanúja volt ennek a beszélgetésnek, elsápadt, majd teljesen összeomlott.

„Csak azért tettem, hogy kicsit vékonyabb legyél. Szükséged volt segítségre a szépségverseny előtt” – fordult bocsánatkérően lányához.

Mint kiderült, ő etette meg a féregpetéket saját gyerekével, mert az nem fogyott kellő gyorsasággal. A peték kikeltek, és férgek tucatjai árasztották el a lány beleit, súlyos görcsöket okozva.