Az ismeretlen holland rendőrnő képe két évet várt rá, hogy felfedezze az internet, azóta mindenki azt akarja, hogy őt tartóztassa le.

Nagyon gyorsan meghódította az internetet az a holland rendőrtiszt, aki pisztolytáskával az oldalán tűnt fel egy rablás utáni helyszínelésről készült képen – írja a NY Daily. Természetesen nem a szakmai kvalitások foglalkoztatták a reddit felhasználóit, hanem az, hogy egy bődületesen jó nőről van szó. A Wassenaarban készült kép két évig várta, hogy felfedezze végre valaki, ugyanis 2012-es helyszínelésről van szó. „Nem tudom, mit csinálok rosszul, de azt akarom, hogy letartóztasson” – foglalta össze egy érzéseit egy hozzászóló.

A feszülős fehér nadrágot és szintén nem túl tág felsőt viselő, egyelőre még ismeretlen rendőrnő körül kialakult rajongás nem egyedülálló jelenség: nemrég egy Chris Kohrs nevű rendőr hódította meg a nők szívét egyetlen képpel, amin egy gyereket tart a karjaiban. Rá egyszerűen csak a dögös rendőrként hivatkoznak, úgyhogy a név nélküli holland rendőrnő akár méltó párja is lehet.

A legmeglepőbb viszont nem is a rendőrök körül kialakult nyálcsorgatás volt az utóbbi időben, hanem Jeremy Meeks produkciója. Meeks eddigi 30 évének komoly részét töltötte leginkább börtönökben, és jelenleg is ott van lőfegyverek birtoklása miatt. A karrierjét viszont szépen beindíthatja egyetlen mugshot, amin a bandatetoválásokkal is szépen ellátott férfi olyan ábrándosan néz kék szemével, hogy pár modellügynökségben az is felmerült, a szabadulása után akár modellként is alkalmazhatnák Meekset.