Az egész internet lehúzhatja a rolót, már soha többé nem lesz a lézeres, macskás fiúnál menőbb kép a világhálón, aki nem volt hajlandó a szokványos tablófotóval szerepelni az évkönyvben. A 18 éves Draven Rodriguez ölbe vette macskáját, Mr. Bigglesworth-t és vele állt modellt a lézerháló előtt. Az eredmény annyira jól sikerült, hogy a New York-i gimi igazgatója is felkapta csivaváját és csatlakozott a fiúhoz.

A Draven Rodriguez nem volt hajlandó úgy befejezni a gimit, hogy csak egy unalmas tablókép készüljön róla. Inkább maga vette kezébe a fotózást, ahova elvitte macskáját is. Vidáman szorította magához Mr. Biggleworth-t a lézersugarak tengerében és két, távolba meredő hologram is került a portréra. Rodriguez azt szerette volna, ha neve mellett ez a kép szerepel az évkönyvben, de a szigorú szerkesztők nem engedtek a macskás koncepciónak – számolt be a Daily Mail

A végzős gimnazista nem hagyta annyiban a dolgot és aláírásgyűjtésbe kezdett, hogy csak azért is, ezzel a futurisztikus csodával kerüljön be az iskola történetébe. Az akció annyira sikeresnek bizonyult, hogy nem csak elárasztotta a cicás, lézeres fiú az internetet, az iskola igazgatója, Diane Wilkinson is felkapta a fejét a fotóra. Magával vitte aprócska, fehér csivaváját, Viviennet és beállt egy négyes portréra Rodriguezzel. A lézerrengeteg természetesen a második képről sem hiányozhatott. A világ valószínűleg legtehetségesebb fotósa azt is elárulta a Buzzfeednek, hogy Mr. Biggleworth és Vivienne remekül kijöttek. Az összhang meg is látszik a végeredményen, ami végre bekerültet a könyvbe, azzal a céllal, hogy felhívják a figyelmet az állatok elleni erőszakra.