A világ - kereskedelmi forgalomban elérhető - legdrágább és valóban elég menő utazási élményét a Singapore Airlines kínálja Szingapúr és New York között. Külön kabin, dupla ágy, luxus tisztálkodási csomag, Givenchy ágynemű, libamáj és homár pukkadásig. Jó, nem is olcsó.

Mindez persze már 2008 óta elérhető a társaság Airbus208-as gépein, de most egy fiatal vállalkozónak köszönhetően bárki végigélheti, mekkora királyság lehet ocsmányul gazdagnak lenni, hogy egy repülőútért simán beleférjen 19 ezer dollár, vagyis 4,3 millió forint.

Derek Low-nak sem volt ennyi pénze, viszont volt rengeteg bónuszpontja a légitársaságnál, és ezeket beváltotta a luxusútra és naná, hogy végigdokumentálta az egészet, tudósít a Gawker.

A felszállás előtt már kaviárt meg homárt burkolt és pezsgőt ivott, a gépre lépve pedig csak úgy sorakoztak a lélegzetelállító élmények.

A kabinok nem csak egy külön kis világot biztosítanak az utazónak, de igény esetén egybe is nyithatók, lehet dupla ágyon aludni, meg ilyenek. A síkképernyős falba szerelt tévé alap, amit Bose fejhallgatókkal, Givenchy pizsamában terpeszkedve lehet nézni, miután a Salvatore Ferragamo exkluzív tisztálkodási szettel - ami egy teljes üveg parfümöt is tartalmaz - felkészült a pihenésre.

Közben pedig természetesen érkezik a luxusvacsi majd a reggeli is, a folyamatosan felszolgált pezsgő meg annyira nyilvánvaló, hogy kár is volt megemlíteni.

Csoda, ha ezek után bárkinek is van kedve kiszállni az út végén. Itt megnézheti az összes képet.