Elizabeth Lorentzt annyira jól támogatta három évvel fiatalabb mostohafia válása után, hogy végül összejöttek. Lorentz szerint sokan meríthetnek erőt a sztoriból.

A szerelem vak, és szabadnak is kell lennie, legalábbis Elizabeth Lorentz szerint mindenképp, aki a napokban hónapokig tartó jogi csatározás után összeházasodott mostohafiával. A frigy végül egy párizsi kis templomban történhetett meg, miután engedett a francia állam, ahol eddig tiltott volt a mostohagyerekekkel való házasság. A helyzet azért annyira nem súlyos, mivel Lorentz 48 éves, egykori férjének gyereke, Eric Holder pedig 45 – írja a Daily Mail.

Lorentz még 1989-ben ismerkedett meg Holder apjával, akivel 1997-ben közös gyerekük is született. Ez még tovább bonyolítja az amúgy is kacifántos családi hátteret, mivel így Holder most a saját féltestvérének lett a mostohaapja, mellesleg a keresztapja is. A nő 2003-ban lett későbbi férjének a mostohaanyja, miután hozzáment az apjához.

Lorentz később szétment a férfival, és utána jött össze a nála alig fiatalabb mostohafiával. “Nem terveztem, egyszerűen megtörtént. A 9 éves lányunk nagyon rosszul viselte a válást, és Eric volt az, aki midnenben támogatott minket, és innen indult a kapcsolatunk” - mondta a nő. Ezek után kezdődött a végül győzelemmel végződő küzdelem azért, hogy összeházasodhassanak. “Ez egy nagy nap nekünk, és nagyon remélem, hogy sok olyan párnak segíthet, akik hasonló problémába ütköztek” – mondta a házasságok újdonsült szabadságharcosa, hozzátéve, hogy Eric Holder apja, és a gyerekek is teljes mértékben elfogadják a kapcsolatukat.