Nem elég, hogy Travis Husnik tökrészegen vezetett, a fogdába menet még a barátnőjét is meg akarta dugni. A bíró nem tartotta viccesnek a sztorit.

Eléggé kimaxolta a görbe este fogalmát az a wisconsini párocska, akiket nem elég, hogy bevittek a rendőrök ittas vezetésért, a rendőrautó hátsó ülésén dugni kezdtek. A 29 éves Heather Bastent és a 33 éves Travis Husnikot még augusztus 3-án igazoltatták járőrök autójukban, amikor kiderült, hogy mindketten tökrészegek. A fogdába menet a rendőr arra lett figyelmes, hogy már szex megy a hátsó ülésén, ezért rászólt a férfira, hogy nagyon gyorsan húzza fel a nadrágját, és üljön át az első ülésre – írja a NY Daily.

A bíróság nem találta különösebben viccesnek a történetet, ezért az ittas vezetésen túl is kiszabott büntetést. „A legvisszafogottabb szó, amit tudok használni erre a helyzetre, hogy nagyon tiszteletlenek voltak a rendőrrel szemben” – fogalmazta meg Jay Conley bíró. „Már a letartóztatás is kellemetlen, de az, hogy ezt csinálták utána, elképesztő” – képedt el. A párocska hölgytagja végül rendbontásért és erkölcstelen viselkedésért 48 nap börtönt és 500 dollár büntetést kapott, Husnik pedig 90 napot fog a rácsok mögött tölteni.