Az amerikai férfi azt se tudta, melyik államban van, egy vadász talált rá, aki az út mellett hagyta. Valószínűleg megverték a fesztiválon, és kidobták az erdőben.

Elég szomorúan sikerült az amerikai Tomorrowworld fesztiválra látogató férfi bulija, akit egy vadász a közeli erdőben bolyongva talált meg négy nappal a rendezvény vége után, október 2-án – írja a Jezebel. A Casey Sanders névre hallgató férfi szerencsére megörökítette találkozását a buli királyával, aki azt sem tudta, melyik államban van épp. Sajnos gyorsan kiderült, hogy nem egy nagyon súlyosan átmulatott éjszakáról van szó, a ruha nélküli férfi elmondása szerint ugyanis hárman megverték, és ők vették el a ruháit is.

„Lenéztem és azt láttam, hogy egy férfi egy bottal a kezében van ott ruha nélkül. Elmondta, hogy megverték a fesztiválon, levetkőztették és kidobták az erdőben, utána napokig csak vizet keresett, és miután talált egy patakot, inkább ott maradt. Felhívta a saját számát, és felhívtam valakit, hogy jöjjön el érte, elvittem az útig, és otthagytam” – mondta Sanders, akinek elmondása szerint ez volt élete legőrültebb vadászata.

Sanderst többen támadták, hogy miért hagyta csak úgy az út mellett a sokat szenvedett fesztiválozót, de próbálta elmagyarázni. „Megmentettem az életét, de nem hívtam a rendőrséget. Bocsánat, hogy nem bízok meg egy vadidegenben, akit meztelenül találok az erdőben, és nem tudja megkülönböztetni az álmokat a valóságtól. Őszintén szólva nincs forgatókönyv a fejemben arra az esetre, ha találok egy meztelen embert az erdőben” – foglalt állást. A pontos háttérsztori azóta sem derült ki.