Mostanában vagy sok hacker szórakozik a Twitterrel, vagy nem figyelnek eléggé az alkalmazottak. Nemrég egy austini tévé osztott meg pöcsöt, de egy légitársaság is megszívta.

Eléggé meglepődtek a TWC News Austin Twitterének követői, amikor a szokásos hírek és hasznos közlekedési információk mellett egy képet láttak maguk előtt, amelyen egy fiatal srác látható, meredező pöccsel – írja a Daily Dot. A kép természetesen egy kis idő és némi felháborodás után törölve lett, a csatorna azzal magyarázkodott, hogy valaki feltörte az accountjukat. Szerencsére azért a cenzúrázott verzió megmaradt az utókor szánára, a csatorna pedig sűrűn elnézést kért azoktól, akiket sértett volna esetleg a meztelenkedés.

Természetesen nem ez az első ilyen eset: a WREG News News Channel 3 nemrég például egy pornóvideó linkjét osztotta meg a nagyvilággalaz időjárás helyett, de a legjobb talán mégis a US Airways bakija, akiknél egy nő került ki Twitterre, miután feldugott magának egy játékrepülőt. Ha elmúlt 18 éves, akkor itt meg is nézheti az alkotást. Természetesen mindegyik felhasználói fiókot feltörték a hivatalos magyarázat szerint.