A 15 éves cseh lány egy erdőbe hívta, majd fához kötözte a 10 éves kislányt, és egy baltával lecsapdosta az ujjait. Mindezt azért, hogy a testrészeket felajánlja a sátánnak. Pszichiátriai megfigyelés alá helyezték, áldozatát pedig kórházban kezelik.

A Brnóban élő Alena Skrivankova azzal az ürüggyel hívta el magával a 10 éves Jitka Svelovát, hogy a közeli erdőbe mennek játszani. A mit sem sejtő szülők elengedték vele kislányukat, ám a játék helyett szörnyű kínzás várt a gyerek, írja a Gawker.

A 15 éves Skrivanova egy fához közötte, majd addig hátizsákjában elrejtett baltájával elkezdte levágni az ujjait. A kislány valahogy elszabadult a véres akció közben és kifutott az erdőből, majd hazaszaladt.

A rémült szülők azonnal értesítették a rendőröket, akik még a helyszínen találták a tinilányt, egyik kezében a véres baltával, a másikban a levágott ujjakkal. A kihallgatáson közölte a rendőrökkel, hogy a Sátánnak akart áldozni a barátnője bántalmazásával. Skrivanovát pszichiátriai megfigyelés alatt tartják, áldozatát pedig kórházba szállították.