Egy ismeretlen lány hajába annyi tetű költözött be, hogy konkrétan fészket építettek. Amikor az anyja megpróbálta kifésülni a hajából a tetveket, akkor százával ragadtak a fésűre. Ha már ennyi információ elolvasásától rosszul lett, akkor ne nézze meg a lenti videót!

Sajnos szinte semmit sem tudni a lenti videóról, amiben az látható, hogy egy anya a lánya hajából próbál meg tetveket eltávolítani. A Youtube-on néhány hónapja jelent meg a felvétel, most azért járja be éppen a világsajtót, mert a brit Mirror ráakadt, és úgy emlegetik, mint a világ legdurvább tetvességét ábrázoló felvételt.

A videó tényleg elég meredek, az anya egy fém fésűvel (úgynevezett tetűfésű) próbálja kiszedni a tetveket a lánya hajából. Mire kiszabadítja a fésűt az eléggé összeállt hajból, több száz tetű ragad rá, amik ott izegnek, mozognak. Ha nem bírja az ilyesmit, tényleg utoljára szólunk, hogy ne kattintson!

A körülbelül négy hónappal ezelőtt felöltött videó azért lett most népszerű, mert rátalált a brit Mirror is. A lapnak nyilatkozott egy tetűirtással foglalkozó fodrász, aki elmondta, hogy a videóban látható anya nem kifejezetten szakszerű. Dee Wright azt tanácsolja, hogy a tetűfésűt vizes hajon használjuk alapvetően, és minden húzás után gondosan mossuk le róla a tetveket.

„Ez elég keménynek néz ki. Szoktunk mi is ilyen szintű fertőzésekkel találkozni. Még olyat is láttunk, hogy fészket raktak valaki hajába. Ez az, amikor egy csomó tetű tapad egymáshoz. Egy nagy golyót alkotnak, amiben egymással harcolnak a túlélésért” – mondta Wright.A videón látható lány hajában is gyakorlatilag fészket raktak a tetűt. Egy nőstény tetű 30 napig él, ezalatt az idő alatt körülbelül 300 petét rak.