horoszkóp

Magyar lány lett a legszebb vietnami Európában

ttl
2008.11.18. 11:38
Kapcsolódó cikkek (1)
Megnyert egy európai szépségversenyt egy vietnami származású magyar lány. Nguyen Pham Bao Quynh kétéves kora óta Magyarországon él, másodéves egyetemista, amellett modell, reklámarc. Hamarosan egy szósz eladását segíti, és készül a Miss Vietnam választás döntőjére.

Magyar lány nyert meg egy nemzetközi szépségversenyt Londonban november 9-én. Nguyen Pham Bao Quynh lett húsz versenyző közül a legszebb Európában élő, vietnámi származású lány. Ez a kontinensviadal a jövő nyáron rendezendő Miss Vietnam választás elődöntője is volt egyben. A 19 éves modell már 17 esztendeje Magyarországon él, így tökéletesen beszéli a nyelvünket. Jelenleg a budapesti Corvinus egyetem másodéves hallgatója.

Szószreklámhoz adja az arcát

Nguyen Pham Bao Quynh húsz versenyző között lett a legszebb

Nguyen Pham Bao Quynh a Velvetnek elmondta: a contact models ügynökségnél dolgozik, de számára a modellkedés csak hobbi, az egyetem a legfontosabb most az életében. 16 évesen gondolta úgy, hogy megpróbálkozik a szépségiparral. A versenyről megtudtuk: miután a szervezők észlelték, hogy az anyaországon kívül is élnek vietnámi származású lányok, ezért világszerte megrendezik a különböző kontinensdöntőket. Sor került ilyen rendezényre az Amerikai Egyesült Államokban, Oroszországban, és Európában is. Az egyes viadalok nyertesei automatikusan bekerülnek a Miss Vietnam verseny döntőjébe, ami jövő nyáron lesz.

A 19 éves lány szerint egzotikus külseje jelent némi előnyt a modellmunkában, mert kitűnik a tömegből. Most például egy reklámfilmben fog szerepelni, amely egy élelmiszeripari cég termékét népszerűsíti. Különleges ízesítésű szószok eladását igyekszik fellendíteni. Ezt a megbízást is egy ügynökség válogatásán nyerte el.

Megúszta a rasszista megnyilvánulásokat

Eddig nem került arra sor, hogy Nguyen Pham Bao Quynh-t származása miatt bántották volna, vagy kirekesztő megnyilvánulásokat tapasztalna. A modell kicsi gyerekkora óta Magyarországon él. Ez akár gondot is jelenthet, ha a szépségverseny döntőjében a vietnami nyelv és kultúra ismeretét kérik számon rajta. Ő azonban állítja, hogy ettől nem jön zavarba, mert szülei nagyon fontosnak tartották, hogy megismerje azt a kultúrát, ahonnan származik. Jól beszéli ősei nyelvét, és a helyi szokásokat is ismeri.