Demi Moore állítólag orvosi piócákkal frissítette fel a vérét, Debbie Harry a bárányembrióból készült injekciókra esküszik, Gwyneth Paltrow kígyóméreggel küzd a ráncok ellen. Összegyűjtöttük azokat a módszereket, amelyekkel a sztárok állítólag a felesleges kilók és az öregedés ellen küzdenek. Szavazzon, melyik a legfárasztóbb szépségtipp!

Nemrég hírt adtunk arról, hogy Kelly Osbourne egy játékkonzollal, vagyis a Nintendo Wii segítségével próbálja karbantartani magát ahelyett, hogy edzőterembe járna. Majd egy újabb remek nyilatkozatot adott a kövérség kontra soványság témában:„Nem szeretem azokat a hollywoodi hírességeket, akik koksszal akarnak fogyni. Én nem vagyok ilyen. Nem vagyok Adderall diétán sem." Ozzy Osbourne rehabra járó lányának furcsa fogyókúrájáról olvasva úgy döntöttünk, hogy összegyűjtjük a celebek legfurcsább szépségtippjeit. Forrás természetesen akad bőven, hiszen a sztárok nem elégszenek meg a hétköznapi módszerekkel, mivel külsejük a tőkéjük. Persze ezeket az állítólagos módszereket érdemes fenntartásokkal kezelni, és használat előtt mindenképpen kérje ki gyógyszerésze, orvosa és kozmetikusa véleményét!

Demi Moore testén orvosi piócák

Ashton Kutcher 46 éves neje nem csak az állítólagos plasztikai beavatkozásoknak köszönheti fiatalos külsejét, hanem egy ősi módszert is bevetett a cél érdekében. Moore David Letterman műsorában elmondta, amikor Ausztriában járt, egy tisztító kezelésen kipróbálta, milyen jó hatással vannak a piócák az emberi szervezetre. A színésznő büszkén mesélte, hogy ezek nem egyszerű piócák a mocsárból, hanem kifejezetten orvosi célból tartott állatok. Hozzátette, a kezelés előtt próbaképpen a köldökére helyeztek egy piócát, majd ezután helyezték el a többit teste különböző részein. A színésznő azt is megosztotta a közönséggel, hogy az állatok csak a csupasz, szőrmentes bőrfelületet kedvelik. És hogy mi a haszna a piócás kezelésnek? A pióca nyálában hirudin nevű hatóanyag bénítja a trombin, egy a véralvadásban szerepet játszó anyag működését, így véralvadásgátló, emellett nyirokkeringést élénkítő, immunizáló és érgörcsoldó hatása is van – írja a termeszetvilaga.hu.

Sandra Bullock aranyérkenőcse

A most 44 éves színésznő Beépített szépség 2.: Csábítunk és védünk című film londoni premierjén elmondta, karrierje során nagyon sok információval gazdagodott a szépségápolásról. Többek közt így tudta meg azt is, hogy az aranyérkenőcs jó a ráncok és a szemalatti karikák ellen. Az ehow.com szerint a film első részében látható módszer állítólag igazi városi legendának számít a hollywoodi újságírók és sminkmesterek körében. Hogy van-e valami alapja annak, hogy az aranyérkenőcs nem csak az ülepünk problémáira jelent megoldást, egyelőre nem igazán bizonyított, számtalan internetes oldalon vannak érvek, amik mellette és ellene szólnak. A legtöbben mindenesetre azt javasolják, hogy senki se próbálja ki, mert allergiás reakciót okozhatnak, és a szteroid tartalmú aranyérkenőcsök miatt a bőrhibák még nyilvánvalóbbá válhatnak.

Gwyneth Paltrow ránctalanítója a kígyóméreg

Bár a kétgyermekes színésznő szerint egyes samponok rákkeltő hatású anyagokat tartalmaznak, úgy hírlik, hogy már kipróbált egy olyan krémet, aminek kígyóméreg az egyik hatóanyaga. Paltrow titkáról egy szemtanú rántotta le a leplet, aki a Sonya Dakkar Bőrklinikán leste meg a törzsvendégnek számító celebet. „Szó sincs botox-ról. Ez egy kígyóméreg tartalmú krém. A készítményt klinikán igénybe vehető arckezelés során használják" – nyilatkozta a Page Six forrása. A kígyómérget tartalmazó ránctalanítónál jóval bizarrabb állati eredetű készítménnyel próbálta megőrizni bőre ifjúságát Blondie frontasszonya, azaz Debbie Harry. Az énekesnő harmincas évei közepén 11 alkalommal kapott bárányembriók sejtjeiből készült injekciókat. A most 63 éves sztár egyébként később megoperáltatta az arcát, és egy hormonkezelést is kipróbált.

Salma Hayek karcsúsító mellpumpája

A frissen házasodott színésznő barátai szerint egy "ipari méretű" mellpumpával próbált megszabadulni a rárakódott súlyfeleslegtől kislánya, Valentina Paloma születése után. Salma Hayek állítólag egyfolytában fejte az anyatejet, mert úgy gondolja, ettől gyorsabban fog fogyni. Egy ismerőse szerint nem járt sok sikerrel, a felesleges kilók ugyanis maradtak. Susan Condon szoptatási szakértő röviden vázolta, hogy pontosan milyen taktikát kell követniük a kismamáknak: „A szoptatás valóban sok kalóriát von el az anyai szervezettől, de fontos az is, hogy kiegyensúlyozottan és változatosan táplálkozzon a kismama. A lényeg a fokozatosság, és hogy akkor együnk, mikor valóban éhesek vagyunk, valamint a kellő folyadékfogyasztás." A színésznő egyébként megpróbálta minél tovább szoptatni gyermekét, ami meglehetősen jól jött annak az afrikai kisbabának, akit édesanyja nem tudott megetetni, és az éppen arra jótékonykodó celeb saját keblével kisegítette a kismamát és éhező gyermekét.

Catherine Zeta-Jones foga az epertől fehér

A színésznő szinte egy egész spájznyi élelmiszert használ fel annak érdekében, hogy megszépüljön. "A hajamat sörrel és mézzel kondicionálom. Utána napokig szörnyű kocsmaszagom van, de nagyon jót tesz a hajnak. A testemre egy só és méz keverékéből álló krémet kenek, hogy hidratáljak és hámosítsak. Lemosod, és csodálatos a bőröd" - nyilatkozta a színésznő a Daily Mailnek. Zeta-Jones, aki egyébként nem boldogul túl jól a konyhában, azt is elmondta, hogy evés után szívesen eszik epret vagy almát, mert az ezekben a gyümölcsökben található savak fényesen tartják a fogakat. Hozzátette, a természetes szépítőszerek sem segítenek abban, hogy a nap minden percében tökéletes külsővel kápráztassa el környezetét. „Az emberek azt várják el tőlem, hogy hétköznap is olyan jól nézzek ki, mint a filmvásznon. A forgatáson egy csodálatos kameraman és a remek világítás segít. Nem akarok csalódást okozni az embereknek, de nem nézhetek ki mindig ilyen jól. Ez egyetlen színésznőnek sem megy."

Káros szenvedélyek, mint diétás program

Melyik a legfurcsább szépségtipp?

A Kelly Osbourne által említett kokainkúra mellett természetesen a legális ajzószerek is közkedveltek a fogyni akaró hírességek körében – írja a DailyMail. Egy időben Katherine Haiglt, a Grace klinika sztárját nem lehetett látni cigaretta nélkül. Egy alkalommal például egy saláta mellé is elfogyasztott pár szál dohányárut. Sok celeb a kávéban hisz, ugyanis úgy vélik, amellett, hogy felgyorsítja az anyagcseréjüket, az evést is ki lehet váltani. „Az egyik kliensem szinte semmit nem evett egész nap, csak kávét ivott. Délután ugyan evett egy kevés salátát, de az állapota miatt az edzés kész időpocsékolás volt" – nyilatkozta a lapnak Gunnar Peterson, aki olyan sztárok trénere volt, mint például Angelina Jolie, Jennifer Lopez és Penelope Cruz. Marc David étkezési szakember szerint ha túl sok kávét iszunk, akkor pont az ellenkező hatást érjük el, ugyanis a koffein hatására megnő a kortizol nevű stresszhormon szintje, és emiatt a szervezetünk még több zsírt raktároz el.