Hazánkban viszonylag kevés zenei díjkiosztó gála van, ezért nyilván az eseményeken olyan gyakran feltűnő celebek is valami különleges öltözékkel készülnek a nagy napra. Tóth Gabi például nem volt biztos abban, hogy dominaként vagy punkként jelenjen meg, ezért ötvözte a két stílust. Zimány Linda sellőnek öltözött. Igaz, az uszonyok helyett inkább egy kék tűsarkú cipőt vett fel. Kiss Ramóna pedig bizonyára Szekeres Nóra babérjaira pályázik színes maxiruhájával. Heti trend. Szavazzanak!

Ki a legcsinosabb honi celeb?

Múlt héten arra voltunk kíváncsiak, hogy melyik hazai színész illetve színésznő viselte a legjobb összeállítást az Intim fejlövés című film díszbemutatóján. Az olvasók szavazatai alapján a szalagos papucsot viselő Gáspár Kata toronymagasan győzött, ami talán annak köszönhető, hogy a háttér leginkább az ő öltözékével harmonizált. Bár édesapja, Gáspár Sándor valószínűleg nem fektetett ennyi energiát a ruhadarabok és a cipő kiválasztásába, lánya sikeréből neki is kijutott, ugyanis a második helyen végzett. Szintén dobogós helyezést ért el Szabó Győző, aki a póló, bő nadrág és kötött sapka kompozícióval is maga mögé utasított három versenyzőt. Ezen a héten ismét a magyarországi hírességek felett ítélkezhetnek a Velvet olvasói. A kellő változatosság érdekében most a rétegrendezvénynek számító filmbemutató résztvevői helyett a tinédzserek ezreit megmozgató VIVA Comet díjátadó vendégei közül kerestük ki eheti áldozatainkat.

Ada – Charlie angyala visszatér

A Playboy magazinban nemrég szinte mindent megmutató műsorvezető úgy döntött, hogy a fotósorozat után nem illik decens ruhában megjelenni egy eseményen, hiszen a közelmúlt kötelez. Bár a több színben pompázó ruhában meg volt a lehetőség arra, hogy a kétgyermekes celeb keble kibukkanjon, úgy tűnik, egy nagyon jó ragasztót választott, így a férfirajongóknak csak a körvonalakkal és egy csupasz háttal kellett beérniük. Bár részben még mindig a nyolcvanas évek határozzák meg a divatot, Ada frizurája és ruhája inkább a hetvenes éveket idézi, és önkéntelenül is a Charlie angyalai sorozat jut az eszünkbe, pontosabban a mostanában igen nehéz időket élő Farrah Fawcett, aki Jill Munroe-t alakította az ominózus televíziós sorozatban, ami egy évvel Ada születése előtt ért véget az Egyesült Államokban.

Zimány Linda – Hableány fémsarkakon

Mint azt már a díjátadóval foglalkozó riportunkban is említettük, az ismét nem szingli műsorvezető és modell ruhája a hableányokat idézi. Zimány Linda fotósunknak természetesen megmutatta, hogy aggodalomra nincs ok, nem uszonyt rejt a szinte földig érő ruhadarab. A fényes anyag természetesen nagyon behatárolja, hogy milyen kiegészítőket vehet fel a viselője. A magát divattervezőként is kipróbáló celeb ezért úgy döntött, hogy a ruha anyagából készült, minket kicsit hajgumira emlékeztető karkötőket ölt magára. A cipő színe és anyaga is merőben eltér az összeállítás többi darabjától, de Zimány Linda javára írjuk, hogy ilyen magas fémsarkakon csak kevesen bírnának ki egy több órás eseményt. Kész szerencse, hogy most már külön tanfolyamon sajátíthatják el a magyar nők, hogyan is kell tűsarkú cipőben létezni.

Kiss Ramóna – Virágom, virágom

Barátok közt című sorozat Zsófija is belépett a maxiruhát viselő hírességek táborába, ami Szekeres Nóra korábbi győzelmét tekintve nem is olyan rossz ötlet. A nyár érkezésekor a színésznő a merész színek és feltűnő minták mellett döntött, ami egy nagyobb létszámú rendezvényen azért különösen jó választás, mert nehéz szem elől téveszteni a viselőjét. Bár azt nem tudjuk, hogy a piros fülbevaló hogyan illik bele a képbe, de meglepő, hogy nem csak a két karkötő, hanem az esemény karszalagja is harmonizál a ruha színeivel. Sajnos a ruha hosszúsága miatt Kiss Ramóna cipőjéről nem tudunk véleményt alkotni, bár az alsószoknya alól mintha elővillanna egy kék színű pánt és egy világos talprész, de ez kevés a biztos diagnózishoz.

Tóth Gabi – Domina motoroscsizmában

A fiatal énekesnőtől természetesen senki nem várta, hogy egy habos, pasztellszínű ruhában jelenjen meg, és ő ennek az elvárásnak maximálisan eleget tett, amikor magára öltötte a punk dominákat megszégyenítő szerelését. Bár nem értesültünk arról, hogy Tóth Gabi légzési nehézségekkel küzdött volna, de az általa választott összeállítás bizonyára nem a legkényelmesebb viselet, főleg ha hosszú perceken keresztül kell ülni egy helyben. Nekünk mindenesetre a szigorúan feszülő nadrág látványától is légszomj tört ránk. Az énekesnő a Bravo Otto díjátadón már egy jóval lengébb viseletben jelent meg a színpadon. Konkrétan egy fodros bugyiban és egy rövid bőrdzsekiben mutatta meg, hogy nem csak Rihanna frizurájából merít ihletet, hanem a dalaiból is.

Polgár Krisztina – Csak vidáman

A pop- és televíziós szakma jeles képviselői mellett a honi szépségkirálynők is képviseltették magukat. Tiszteletét tette például Polgár Krisztina, a Miss Earth Hungary tavalyi győztese, aki pár héttel ezelőtt Kocsis Korinának adta át a koronáját. A 22 éves lány egyáltalán nem tűnt szomorúnak emiatt, és ezt ruhája színe is tükrözte. Az már csak hab a tortán, hogy a narancsszínű anyag kitűnően rímel az egyik karszalagjára...vagy fordítva. A feltűnő színt pedig egy egyszerű szabás ellenpontozta. Sajnos a szépségkirálynő unalomig ismételt Louis Vuitton táskája nem volt vakubarát, így azonnal magára vonzza a tekintetet, ahelyett, hogy tulajdonosára irányítaná. Szerencsére ez csak a kétdimenziós világban okoz problémát, élőben nyilván mindenki Polgár Krisztinára összpontosított.

Serdült Orsolya - Feltűnésmentes királynő

A Miss World Hungary szépségverseny győztese kis fekete ruháját nem bízta a véletlenre, ez az a ruhadarab, ami jolly joker a divatvilágban. Igaz, ha a szabás nem elég trükkös, akkor fennáll annak a veszélye, hogy senki nem vesz tudomást a létezésünkről. Egy hozzá nem illő fehér platformcipővel persze lehet növelni a láthatósági indexünket, de egy-két színes kiegészítővel drasztikusabb hatást lehet elérni. Serdült Orsolya a smink és a frizura tekintetében a Kate Winslet-féle vonalat követi, vagyis nézz ki úgy, mintha minimális időt fordítottál volna a sminkre és a frizurára, hiszen külsőd úgy is kicsattan. A színésznőnek bevált ez a recept, hiszen ő lett az első a természetes szépséggel hódító celebek közül. Döntsék el önök, hogy a Miss World Hungary idei győztese is jól döntött, amikor ezt a taktikát követte.

Patkó Csenge – Szürkületi zóna

A Velvet házi szépségversenyének résztvevője rokoni minőségben jelent meg az eseményen, hiszen ő az Első Emelet frontemberének leánygyereke. A szürke ugyan még mindig igazi divatszínnek számít, de kellően ügyesen kell variálni ahhoz, hogy - egy nagyon rossz szóviccel élve - ne tűnjünk el, mint szürke szamár a ködben. Egy olyan magas sarkú cipő, amit még Victoria Beckham is megirigyelne, és testre simuló farmer természetesen javít a helyzeten, főleg, ha a többi vendégnek ez a kombináció nem jut az eszébe. A drapp színű cipő kicsit furcsán töri meg a szürke hegemóniáját, az ezüstből készült ékszerek viszont passzolnak az összeállításhoz. Igaz, a felsőkart díszítő ékszerrel általában nem mindenki ért egyet.