Perez Hilton után új blogikon született. A Mrs. T. néven posztoló Mary Tomer a First Lady stílusáról kezdett blogolni, mára 1,2 milliós látogatottságot és busás könyvszerződést szerzett. Pedig a blog nem túl különleges, olyan közhelyeket tartalmaz, mint hogy Michelle Obama szereti az egyszerű, ám elegáns ruhákat, és hogy a First Lady-ben az a legszimpatikusabb, hogy olcsó ruhákban is megjelenik a nyilvánosság előtt. Obamáné farmeros férje, az Egyesült Államok elnöke már más elemzést igényel.

Michelle Obama öltözködését követi nyomon a Mrs-O.org oldal. A tavaly szeptember végén indult blog bejegyzéseiből kiderül, a szerző miért is az első színes bőrű amerikai elnök feleségének ruháit tartja leginkább figyelemre méltónak. A Mrs. T. néven posztolgató Mary Tomer (itt megtekintheti, ki is ő) elmondása szerint csak fél szemmel figyelt a televízióra, egészen addig, amíg az akkor még a First Lady címről ábrándozó Obamáné fel nem tűnt a nyilvános színen.

Ezután egy egész héten keresztül nyomon követte a nyilvános megjelenéseit, és ámulattal figyelte a ruhaválasztásait, amelyeket elegánsnak és stílusosnak talált. Persze ezután megpróbálta megtalálni, milyen tervezők kreációit öltötte magára Michelle Obama, de nem járt sikerrel. Innen pedig egyenes út vezetett egy bloghoz, melyben folyamatosan beszámol Obamáné leggyakrabban szerencsésnek ítélt ruhaválasztásairól.

Nézze meg Michelle Obama ruháit!

Nem hitte, hogy ilyen sok ember lesz kíváncsi

Az oldal egyébként rendkívül összeszedett, és áttekinthető. Amellett, hogy kiderül, mikor és hol jelent meg Michelle Obama az adott ruhában – vagy mikor láthattuk már korábban ugyanazt -, megtudhatjuk, melyik tervező munkáját látjuk, hol vehetünk hasonlót, vagy éppen ugyanolyat. A stílusa mellett ráadásul a tervezőkről is megtudhatunk többet, ami Obama esetében szerencsés, hiszen elég gyakran választ a kevésbé ismert alkotók kreációi közül.

A bloghoz azóta csatlakozott még három szerző, és a Financial Times adatai szerint 1,2 millió látogatót vonzott az oldal az elmúlt hat hónapban. Mary Tomer azóta híres lett az Egyesült Államokban, szerepelt a Today Showban, könyvszerződést kapott, melyért állítólag hat számjegyű összeget fizettek neki, dollárban. „Amikor elkezdtük, azt gondoltam, vicces lesz, és az embereknek tetszeni fog. De nem hittem, hogy ilyen soknak" – nyilatkozta Tomer.

Obamáné megfizethető ruháival kerül közel az emberekhez

Mrs. T. a Betty Confidental oldalnak adott interjújában azt is kifejtette, Obama mely ruhái tetszettek neki a legjobban. Tomer a legjobban Peter Soronen kreációit szereti. Az ő szabás-varráskészségét dicséri többek között Michelle Obama lime színű brokát ruhája, melyet a demokraták 2008-as elnökjelölő konvenciójának második napján viselt, de a Governor's Ball alkalmából viselt estélyit is ő tervezte. Mary Tomer kifejtette, nagyon szereti, hogy a First Lady megfizethető J.Crew ruhákat is visel, hiszen ő és még sok más amerikai nő is ezeket hordja.

Persze azt azért Tomer is elismeri, hogy nem lehet mindig tökéletesen kinézni, és erre példaként a Barack Obama beiktatásán viselt vörös-fekete Narciso Rodriguez ruhát és a londoni látogatása során megmutatott Junya Watanabe kardigánt hozta fel. Igaz, szerinte ezek tulajdonképpen nem ballépések voltak, csupán néhány olyan választás, melyek nagyon megosztották az embereket.

Michelle Obama új frizurája

Az új frizurára nem mondtak semmit

A legutóbbi kérdés Obama stílusáról a tízéves farmerja és az új frizurája láttán vetődött fel. Amíg a nadrágot Michelle Obama megvédte, mondván ez a legkényelmesebb és a legkedvesebb darab a ruhatárában, a frizurájáról még nem érkezett hivatalos magyarázat. Míg a farmerről nem ejtett szót a Mrs-O.org, az új frizura kérdését és véleményezését inkább meghagyták a kommentelőiknek, akik szerint Michelle Obama rövid hajjal is csodásan néz ki.