Jessica Alba csak akkor nem igényli a Photoshopot, ha a férjével romantikázik a tengerparton. Úgy gondoltuk, a nyár méltó lezárása lehet, ha bikinis modellek és színésznők képeivel hirdetjük meg az augusztus utolsó heti trendjét. Miranda Kerr topmodellt bikinis fotózásának képével neveztük, Janice Dickinson és Tara Reid pedig azért versenghet, hogy melyikük testén látszik kevésbé a sok plasztikai beavatkozás. Szavazzanak, ki legyen a nyár végének ciklonja.

Ki a legszebb a nyár végén?

A múlt héten a napkerülő celebnők közt hirdettünk versenyt a legszexisebb vámpír kategóriájában, amelyet nem nagy meglepetésünkre óriási fölénnyel nyert meg Dita Von Teese. Ezen a héten azonban hiába mutatta be robotszerelését Lady Gaga, már gondolnunk kellett arra, hogy eljött a nyár utolsó hétvégéje. Az ünnepélyes nyárbúcsúztató pedig az olvasók ingerküszöbét figyelemben tartva nem lehetett más, mint bikinis, vagy fürdőruhás női celebek tengerparton készült fotóiból összeállított verseny. Ezen a héten arra szavazzanak, melyik nőnek áll a legjobban a naptej, a tengerpart, és a magas páratartalom.

Janice Dickinson

Janice Dickinsonnak még sosem volt alkalma szerepelni a Heti trend mezőnyében, pedig jól esett volna írni már róla. Most végre pótolhatjuk. A magát első szupermodellnek nevező nő körülbelül 1955-ben született Brooklynban, és a hetvenes években futott be Párizsban. Visszatérve Amerikába az éjszakai életben tervezett mélyebb nyomokat hagyni. Imidzsét erősítette, hogy olyan ismerősei voltak, mint Truman Capote, vagy Andy Warhol, közben pedig 37 alkalommal szerepelt a Vogue címlapján. A modell már a nyolcvanas években jelentős bulvárszereplő volt, plasztikai beavatkozásaival, drogfüggőségével, evési zavaraival és kapcsolataival bőkezűen ajándékozta meg az iránta érdeklődő olvasókat. Háromszor ment férjhez, a fennmaradó idejében pedig Mick Jaggerrel, Jack Nicholsonnal, Sylverster Stallonéval, Bruce Willissel, és a hatvan évesen visszatérő Grace Jones-szal kavart. Ma már nem keresett médiaszereplő, az emlékeiből él, és abból a modellügynökségből, amelyet ő alapított. A modellek felfedezésén kívül többek közt azt a feladatot tartja fontosnak magára nézve, hogy megóvja a kezdőket a rájuk váró veszélyektől.

Miranda Kerr

Nem nevezhető spontán tengerparti jelenetnek Miranda Kerr akciója a Sydney-i Bondi Beachen. A modell egy fürdőruha katalógus fotózásán vett részt, erről készült néhány werkfotó, amelyek közül egyet a mezőnybe emeltünk. Az ausztrál származású topmodellnek 14 éves korában bizodalma volt elindulni egy Dolly nevű magazin modellversenyén. Miután megnyerte a versenyt és elkészült a portfoliója, sokan kritizálták a szüleit amiatt, hogy a fiatalkorú lányuk bikinis sorozatokban szerepel. Láthatóan azóta is ez Miranda Kerr kedvenc viselete. Karrierje végül Japánban folytatódott, ahol amellett, hogy buddhista lett, jó néhány kampányra felkérték, majd New Yorkba költözött. A bulvársajtó akkor kezdte jegyezni a nevét, amikor az immár énekléssel is foglalkozó modell két évvel ezelőtt éppen a nagy érdeklődéssel kísért Heatherette show előtt elpanaszolta, hogy Paris Hilton lenyúlta az együttesét, és ezért vége az „öribariságnak.” A modell az életét fontosnak tartotta megörökíteni, Treasure Yourself címmel kiadta önéletrajzi könyvét.

Jessica Alba

A színésznő, amikor csak teheti, megmutatja, hogy bármilyen nehéz is volt lefogynia azután, hogy szült, a súlyát tudja tartani. Eleinte fűzőt viselt, de arra már nincs szüksége. A mezőnybe emelt fotó Malibun készült, amikor a férjével, Cash Warrennel strandolt és nem igényelt Photoshopot, mint a Campari kampányban. A színésznő tengerparti vonulása látványos, de személye kapcsán sokaknak inkább az, a még látványosabb akciója szokott az eszébe jutni, amikor is tavaly szeptemberben egy fekete szalagba tekerve igyekezett rávenni az amerikai fiatalokat arra, hogy vegyenek részt a novemberben esedékes elnökválasztáson. A jó ügy érdekében csupaszon kellett pózolnia, de ennyit igazán megért neki egy Declare Yourself kampány.

Nicollette Sheridan

A színésznő mindaddig kedvelt alanya volt a magazinoknak, amíg a Született feleségek szerelője volt. Tavasszal azonban kiderült, hogy a sorozat költségvetése a jövőben nem teszi lehetővé, hogy az általa alakított Edie Brit karakterének az életét tovább szőjék, ezért kiírják a sorozatból a színésznőt. Marc Cherry producer a gazdasági válságra hivatkozott, amelynek egyesek szerint már látjuk a végét, Nicollette Sheridan karakterét azonban mégsem kívánták tovább foglalkoztatni. A színésznő fizetése 100 és 200 ezer dollár között (22-44 millió forint) mozgott epizódonként, de ennek kiesése saját elmondása szerint nem rázta meg. Azóta leginkább tengerparti sorozataival szerepel a lapokban. A magánéletét sem követik túl nagy erőkkel, amióta tavaly szakított Michael Boltonnal és sorozatbeli kolléganőinek megígérte, busás jutalomban részesíti őket, ha összehozzák az igazival.

Tara Reid

Tara Reid Santa Monica tengerpartjának strandolóit szórakoztatta egy alkalommal ezzel a szettjével, majd később kutyát sétáltatott, mint az kiderült a délutánjáról írt sajtóközleményből. Az Amerikai Pite 33 éves színésznője ezt nem sokkal azután tette, hogy befejezte elvonókúráját a Promises Treatment Központban, de hogy pontosan meddig tartott a kezelése és milyen módon folyt, arról csak híresztelések keringtek, a családja ragaszkodott ahhoz, hogy az újságírók tartsák tiszteletben a magánéletét. A színésznőnek a filmes pályafutása kezdetén azzal sikerült felhívnia a figyelmet magára, hogy ő volt az a wannabe sztár, akinek az összes – bevallott - plasztikai sebészeti beavatkozását elszúrták a sebészei. Közszemlére tette például a mellnagyobbító műtéte utáni hegeket, de hasi zsírleszívása után maradt ráncokat is reklámozta. Mindezeknek már halványabb a nyoma ezen a tengerparti fotón.