Ezen a héten hat plusz egy szépségversenyző közül kell kiválasztani azt az igazit, aki ma is gond nélkül nyerhetne egy megmérettetésen. Hogy nehezebb legyen dönteni, az FHM Pókerbajnokság egyik ruhatárosát is beletettük a mezőnybe, mert annyira illett a többiek közé, hogy akár versenyképes is lehet a megjelenése. Szavazzon arra, aki ma is szép, és ismét Miss lehetne.

Egy hete az MTV EMA magyarországi díjátadóján megjelent tetoválások versengtek az olvasók kegyeiért, amit csont nélkül Tóth Gergő háta és karja nyert. Ezen a héten az unásig látott szépségversenyzők kénytelenek harcolni a kattintásokért, és hogy nehezebb legyen dönteni, az FHM Pókerbajnokság egyik ruhatárosát is beneveztük önkényesen.

Az eseményen szinte minden ismert magyar Miss megjelent, pókereztek is rendesen. A vendégek a dohányzóban viszont már-már részegen arra panaszkodtak, hogy a mixerek a megszokottnál nagyobb alkoholmennyiséget juttatnak a poharakba. Talán szélsőségesek, talán csak arra játszottak, hogy kevesebbszer menjen az ember a pulthoz – ez nem derült ki. Még O. J. Sámson se tudta, aki azért kelt ki magából, mert szerinte szegregálják a nikotinfüggőket. Visszatérve a mezőnyre, döntsék el, melyik szépségversenyző néz ki még ma is igazi Missnek!

Freire Szilvia és a jin és jang

2008-as Miss World Hungary a Miami Póker Club arca, legalábbis az eseményen vetített kisfilm erre enged következtetni: zsetonnal a kezében kicsit előredőlt a széken. Élőben persze nem viselkedett ennyire célszerűen, hanem csevegett, barátkozott, ahogy azt mindenki tette.

Az FHM Pókerbajnokságot pénteken fekete-fehérben tisztelte meg. A fehér cipőt fekete harisnyával viselni elsőre kicsit ijesztő, de nem érdemes addig panaszkodni, amíg nem akadunk fenn azon, hogy valaki a kávé mellé fekete teát rendel. De ha ez jobban tetszik: boldogan lennénk Freire Szilvik ilyen szerelésben. Ha talál szebbet, kedvesebbet a válogatásban, lelkiismeret-furdalás nélkül ignorálja az FHM októberi címlaplányát. Az se legyen érv mellette, hogy olyan felsőt visel, amit az életben nem fog tudni végig begombolni.

Zimány Linda csak feketében

Igen tudjuk, hogy divat a fekete, ezért a 2005-ös Miss Bikini Hungary és a 2003-as Miss Balaton különdíjasa nem is vétett a közízlés ellen. De nem is lenne rá képes, hiszen ruhát tervez, a joggal is tisztában van, sőt, egy kolléga szerint konkrétan annyira kedves, hogy akár a lángosozni is lehet vele Lőrincen. Hát hol máshol...?

A hasonlat akár jó is lehetne, ha Zimány Linda a Twitteren egyszer is említette volna, hogy oda jár vacsorázni. Persze most beidézhetnénk a nyilvános oldalról egy csomó bejegyzést erre vonatkozólag, de nem tesszük, mert vannak gyufák, amiket nem szabad kihúzni. Ő jogászhallgatóként ugyanis úgy tudja, aki ilyet tesz, azt beperelheti. És abból vehet magának egy táskát vagy felajánlhatja egy kutyaotthonnak.

Horváth Éva ismét állatmintában

A műsorvezető 1998-ban lett Miss World Hungary, és őt azóta is csúcsra lehet járatni, mert olyan szépségversenyző, aki iránt ma is nagy a kereslet. Vajon hol lesznek a többiek tizenegy év múlva. Képernyőn? Hiénamintás, testre feszülős ruhában, két soros, szegecselt csizmában? Kevés rá az esély.

Horváth Éva időtálló jelenség, csak azt nem tudjuk, kinek, minek köszönhetően. Nincsenek botrányai, magánéletén nem csámcsognak a fodrásznál, maximum akkor kerül szóba, ha valakinek a vadállat róla jut eszébe. Ruhát már ő is tervez, így külön nem emeljük ki, hogy nagyon trendin öltözött fel.

Dammak Jázmin harangujjban

Dammak Jázmin szinte egy időben került a szépségipari piacra Freire Szilviával, csak ő 2008-ban Miss Universe Hungary lett, nem Miss World Hungary. A haja arra is elég volt, hogy a Revalid elismerje a teljesítményét úgy emberileg, mint szakmailag.

A félig tunéziai lány korábban elmondta, igyekszik úgy viselkedni, hogy a férfiaknak eszébe se jusson őt leszólítania. Azt már tudjuk, hogy intuitívabb az átlagnál, és ezt nem merjük kétségbe vonni, hiszen ha egy Pókerbajnokságon harangujjú felsőben jelent meg, talán ő már ösztönösen megérezte, nemcsak a 80-as éveknek, de a 70-es éveknek is most jött el a reneszánsza.

Polgár Krisztina magas derékkal

Úgy tűnhet, ebben az összeállításban a 2008-as évfolyam mindent visz, de ez nem igaz. Jó, tény, hogy Polgár is abban az évben lett Miss Earth Hungary, mint Dammak és Freire, de erről az RTL Klub tehet, nem a lányok.

Sok mindent nem tudtunk meg arról, hogy Polgár valójában mit szeret, de az véletlenül kiderült, barátnőjével kiválóan tud diplomatikusan strandokat osztályozni. Mindegyiknek ugyanannyi pontot adnak. De hogy az öltözékét is szóba hozzuk, halkan jegyezzük meg, hogy állítólag idén már nem divat a magas derék. Ami nem baj, minket nem zavar, ha így öltözik. Sőt, ebben a szerelésben arra is alkalmas, hogy vacsorapartnere legyen egy befolyásos férfinak.

Dukai Regina természetes, hogy jól néz ki

Róla is megtanultuk, hogy kedves lány és szereti a pocakos férfiakat. Az szintén tény, hogy 2005-ben megnyerte a Miss Popsztár szépségversenyt. De Dukai Regina sajnos annyira természetes, hogy szinte már nem is az. Végülis jól csinálja: hűteni és fűteni is képes a környezetét, éppen amire szükség van. De vajon mi lehet ezzel a célja? Nem tudjuk, hogy egy jobb világért küzd-e vagy csak a közszereplők új prototípusával állunk esetleg szemben. Ez nem derül ki egészen addig, amíg tunikában és bőr blézerben profi katalógusarcnak öltözik. Ha rajong a nem kategorizálható lányokért, rá kell szavaznia.

Nagy Tímea a ruhatárban emelte a fényt

Nagy Tímea 19 éves, soha életében nem modellkedett. Gyakorlott hoszteszként mondott igent az FHM Pókerbajnokság ruhatárosi felkérésre. Napközben a Budapesti Corvinus Egyetem gazdálkodás és menedzsment szakán tanul.

Mint mondta, egyenruhát kaptak az eseményen dolgozók, de eggyel kevesebbet hoztak, mint ahányan munkába álltak, így ő kénytelen volt saját textilben fellépni. Az eseményre nem panaszkodott, a vendégeket sem szidta, mosolygott mindenre, figyeltük. Jelenlétével és kisugárzásával megdöntötte a ruhatárosokról alkotott előfeltevésünket, már a becsekkolásnál eldöntöttük, valahogy rávesszük, szerepeljen a heti trendben.

Melyik Miss az igazi?

Rá is vettük, le is fotóztuk, meg is írtuk - így aztán Nagy Tímea ma öt szépségkirálynővel vetélkedik az önök kegyeiért. Nem maradt más hátra, mint hogy ön a szavazógép segítségével kikattintsa, melyik Miss a Velvet-olvasók kedvence.