Miután a divatheteken agyondolgozta magát, most nemzetközi magazincímlapokról köszön vissza Magyarország szupermodellje, Mihalik Enikő. Úgy tűnik, a hazai pályán túl főleg a franciáknál népszerű ő, hiszen ott mostanában két felkérést is kapott. A munkákhoz azonban az utóbbi időben egyre ritkábban jár ruha.

Saját arc, hozzá ismert név

Amint azt a Tejben-vajban is megírta, Mihalik Enikő a legutóbbi nemzetközi divathetek egyik legfoglalkoztatottabb modellje volt. Mi magyarok persze kibogarásszuk a sok egyformára sminkelt lány közül, hogy melyik volt az, aki minket érdekel, de a világsztársághoz a bemutatókon való szereplés édeskevés.

Ahhoz, hogy a nemzetközi közönség megjegyezzen egy arcot, és az archoz egy nevet is kötni tudjon, magazincímlapok kellenek, méghozzá nagyon sok. Úgy tűnik, Mihalik Enikő ezekben sem szűkölködik, hiszen a Numéro című elismert francia lap októberi számához őt választotta címlaplánynak.

Hazai pálya

A nemzetközi hírnévhez természetesen a magyar glossyk is hozzáteszik, amit tudnak. Az itthon készülő, de a világ számos országában kapható The Room magazin címlapján már szerepelt Mihalik Enikő. A legsikeresebb magyar modell azonban a lap most megjelenő, tizedik, jubileumi számából sem hiányozhatott: egyenesen a Room szerkesztőségétől kaptuk Perlaki Márton fenti fotóját.

Megfosztják ruháitól

Ma pedig az a hír járta be a világot, hogy a francia Vogue következő, novemberi számában is ott lesz Mihalik Enikő. Amint azt már megszokhatta, most sem öltöztették túl a fotózáshoz. Cédric Buche fotográfusnak azonban nyilván valahogy meg kellett oldania, hogy - ha már divatlapnak dolgozik - a képeken azért ruhák is legyenek.

Elképzelhető, hogy a stylist az élő modellt illető ruhákból csak néhány darabot adott át, a többit pedig egy egyszerű, de nagyszerű ötlettel egy próbababára húzta rá. A ruháitól megfosztott Mihalik Enikőből így aztán annyit mutathatott, amennyi a Vogue-ba csak belefér. Kattintson az alábbi fotóra a többi képért!