Onyutha Judit küzd a nadrágokat bojkottáló lányával, Szandi szereti csinosan öltöztetni fiait

2009. november 8., vasárnap 15:28 |
Onyutha Judit főként gyermekei nélkül vásárolna ruhákat, ugyanis kislánya például előszeretettel bojkottálja a nadrágokat, míg Benkő Nórának esze ágában sincs egyformán öltöztetni ikerfiait, ami kész szerencse, ugyanis teljesen máshogy viszonyulnak a divathoz. Szandi nem szeretné, ha gyermekei életében fontos szerepet töltene be az ötlözködés. Most hazai hírességek családjára koncentrálunk heti trendösszeállításunkban, és egyúttal megkérdeztük őket, hogy milyen kihívásokat rejt egy celebgyerek öltöztetése.

Múlt héten a lábfetisizmus irányába mozdult el a Velvet , és arra voltunk kíváncsiak, hogy a bemutatott celebcipők közül, melyik honi híresség lábbelije tetszett leginkább az olvasóknak. A szavazást Zimány Linda térdig érő csizmája nyerte meg, a második helyen pedig Gallusz Niki barna színű és pántos magassarkúja végzett. Egyúttal arra is fény derült, hogy a Velvet olvasóközönségének nagy része inkább mezítláb vágna neki a téli hónapoknak, mintsem hogy ezeket a cipőket hordja. Mivel közelednek az ünnepek, egy kis családi mosolyalbumot gyűjtöttünk össze az UNICEF és a Duna Plaza közös vasútmodell-kiállításának megnyitóján, ahova több hazai hírességet és gyermekeiket is meghívták. Mi pedig készítettünk róluk pár képet, hogy önök szavazhassanak arról, vajon melyik a leghelyesebb szülő-gyerek páros vagy hármas.

Határozott elképzelések

Szandi láthatóan igyekszik lépést tartani az aktuális trendekkel, ugyanis egy lila és egy fekete holmikból álló összeállításban érkezett meg a megnyitóra. Sok honi nőtársához hasonlóan egyébként szemmel láthatóan ő is kedveli a tűsarkú csizmába gyűrt répanadrágot, ami kellőképpen kihangsúlyozza viselője alakját. Bár Szandi lánya, Blanka kilenc és fél éves, már neki is határozott elképzelése van arról, hogy mi áll jól neki. „Nem merek úgy vásárolni, hogy nincs ott, mert már kőkeményen megválogatja, hogy mit hajlandó felvenni. Nemrég vásároltam egy nadrágot, amit hihetetlenül jónak találtam. Ugyan nem volt olcsó, de hosszas huzavona után mégis megvettem. Kiderült, hogy rosszul döntöttem, mert nagyon nem tetszik neki, úgy érzi, hogy az osztálytársai kinevetik, pedig senki nem szólt egy szót sem. Így valószínűleg oda fogjuk adni a nadrágot valakinek” – mondta a Velvetnek Szandi.

A farmernadrággal nem lehet tévedni

Az eseményen természetesen az énekesnő férje, Bogdán Csaba és két fia is részt vett. A család rangidős férfitagja a betűrt ing és farmer kombinációját választotta egy hosszú orrú lábbelivel, míg két gyermeke inkább a hosszú ujjú póló mellett és egy-egy sportosabb félcipőben jelent meg, ami láthatóan abszolút megfelelt a dress code-nak. Mint kiderült, a szülőknek Domonkos és Csaba esetében könnyebb dolguk van, ugyanis a fiúkat bizony nem igazán érdekli az öltözködés témája. „Domonkost szeretem nagyfiúsan öltöztetni, mert sokszor van, hogy trottyos gatyát vesz fel szűk atlétatrikóval, sportcipővel, és egy jó kis sapkával, amitől úgy néz ki, mint a gördeszkás srácok a téren. Ő már igazi kispasi. Ráadásul Domonkos sportol, és ez látszik a fizikumán is. Szeretem őket csinosan öltöztetni, de nem akarom túlzásba vinni. Nem akarom, hogy az legyen a legfontosabb számukra, hogyan vannak felöltözve. Persze fontos, hogy amennyire csak lehet, igényesek legyenek önmagukkal szemben” – tette hozzá az énekesnő, aki vonatozás közben azt is megosztotta az egybegyűltekkel, hogy a család kutyájára a negyedik gyermekükként tekintenek.

Vásárolni gyerekek nélkül érdemes

Onyutha Judit már korábban is dolgozott együtt az UNICEF-fel, hiszen a szervezet korábban őt kérte fel arra, hogy legyen a harmadik világban elindított tetanusz elleni kampány arca . A TV2 egykori időjósa az eseményen két gyermekével, jelent meg, az egész társasággal összhangban szintén farmernadrágban. Mint kiderült, náluk ez kivételes esetnek számít, ugyanis lányára, Pannira nagyon nehéz ráerőltetni a nadrágot. Most éppen a pörgős szoknya a kedvenc ruhadarabja, és alapvetően egyre jobban szeret „csajosan” öltözködni, válogatni a ruhák között. Testvérét, Marcellt fiúként nem igazán hozza lázba a divat, számára csupán annyi fontos, hogy lehetőleg a kedvenc mesehőse díszelegjen az adott ruhadarabon, hogy a nadrág vászonból vagy farmeranyagból készült-e, az vajmi kevéssé érdekli. Ha pedig Onyutha Judit azt szeretné, hogy gyermekei az évszaknak megfelelő ruhákban járjanak, akkor bizony nélkülük kell elmenni vásárolni.

Pókember mászik a cipőn

Első blikkre Benkő Nóra színésznő két fia tűnt a leginkább divattudatosnak, egyikük ugyanis szegecsekkel kirakott zsebű nadrágot viselt, a másik fiún pedig egy olyan magasított szárú sportcipő volt, aminek a sarkán a Pókember mászott felfelé. Az ikrek eltérő magassága mellett egyébként a divat iránti fogékonyságuk is azt bizonyítja, hogy nem egypetéjűek. Ábel ugyanis már kétéves kora óta tudja, hogy éppen mit akar felvenni, és ebben a kérdésben nem lehet eltántorítani a döntésétől. Édesanyja szerint szerencsére jó ízlése van. Hozzátette, soha nem gondolta volna, hogy egy fiú életében ilyen fontos szerepet játszhat az öltözködés. Marcellt azonban testvérével ellentétben nem hatják meg a legújabb trendek, és édesanyja tulajdonképpen azt ad rá, amit akar. Mivel fiúkról van, persze nem olyan nagy a variációk száma, hiszen csupán az alapdarabok, azaz nadrágok, pólók és pulóverek fazonjáról, mintájáról és színéről kell dönteni. Benkő Nóra egyébként nem szeretné, ha gyermekei „ikerként öltözködnének”, vagyis ha ugyanolyan fazonú ruhadarabot is vásárol, akkor is ügyel arra, hogy a két fiúnak más-más színben legyen meg az adott holmi.

Csak természetesen

Bár Kálloy Molnár Péter nem szívesen beszél magánéletéről, a megnyitóra feleségével és kisfiával, Pistivel együtt érkezett, aki számára azért annyira nem idegen a nyilvánosság, hiszen a Hal a tortán egyik korábbi adásában édesapjával együtt főzött. Úgy tűnt, hogy a celebgyerekek közül őt zavarják legkevésbé a kamerák. Szinte azonnal az egyik terepasztalhoz futott, és nem igazán sikerült elcsábítani őt a kisvonatoktól. A közös képet is csak úgy sikerült elkészíteni, hogy közben édesanyja integetett neki a Velvet fotósának háta mögül. Akárcsak a többiek esetében, ők is egy hétköznapi család benyomását keltették, és az ilyen időben, az ilyen eseménynek megfelelő öltözetben jelentek meg, előtérbe helyezve a földszíneket.

Kik a leghelyesebbek együtt?

És akkor most itt a soha vissza nem térő lehetőség, szavazzanak! A külföldi sztárcsaládok mosolyalbumát már tavaly nyáron összeállítottuk, és most a hazai hírességek vannak soron. Vajon Kálloy Molnár Péter és Pisti, vagy Benkő Nóra és nem ikreknek öltözött fiai, esetleg Onyutha Judit és kivételesen mindketten nadrágot viselő gyermekei, illetve a Bogdán-família női és férfi tagjai a leghelyesebbek, legdivatosabbak?

Hozzászólások

 • 2009.11.08 15:47:47Papp Sanyi

  Szandi és az ő csúcsfej gyerekei. Mindig az a film jut róluk eszembe..:D:D

 • 2009.11.08 16:00:26mariska

  Alexander..ez nem volt szép.. :)

  bár..azért a kislányra nem kellett volna kinőtt nadrágot adni..és ha igen..könyörgöm..fehér zokni??

 • 2009.11.08 16:05:01standup

  Kálloy-Molnár gyereke csak nekem tűnik lánynak?

 • 2009.11.08 16:08:45spoilsport

  Azért a szülők ruhái sem gyengék...

 • 2009.11.08 16:20:09kyskalacs .

  most nagyon csúnya néni leszek,de ezek gyerekek pont olyan prosztók mint a szüleik. itt a trendi szót csak gúnyból alkalmaznám.
  ...egyébként meg az emberek 90%-a ilyen......ha van pénze,ha nincs.ez van. izlés,stílus nuku.

 • 2009.11.08 16:35:02nevem_senki

  Benkő nóra fiaiba gondolom a fél osztály szerelmes:)
  Nagyon helyesek, és okosak. Büszke lehet rájuk.

 • 2009.11.08 16:36:51claudia25

  Szegény Szandi!Nagyon csúnyák a gyerekei.Mondjuk mindkét szülőnek jó nagy homloka van,nagyon esélyük se lett volna szépnek lenni,de legalább boldogok..

 • 2009.11.08 16:41:33kyskalacs .

  claudia :) na de a kis pisti se kutya :DDD

 • 2009.11.08 16:42:43cöcke

  Huhh,tudom,h nagy szemétség gyerekeket szarozni, de Szandi gyerekei iszonytatóan randák....brrr

 • 2009.11.08 16:42:55kyskalacs .

  a judit kislánya is elég csúnya.a kisfiú viszont jól sikerült.

 • 2009.11.08 16:43:47kyskalacs .

  huuu de szemét vagy cöcke :DDDD

 • 2009.11.08 16:47:35cöcke

  Tudom :(((

 • 2009.11.08 16:50:56kyskalacs .

  cöcke- dehogyis! csak vicceltem! ;)

 • 2009.11.08 16:52:44yunatidus

  hm...kálloy-molnárnak tényleg fia van?
  egyébként benkő nóra és fiai a No.1. itt

 • 2009.11.08 16:59:54nusildi78

  Jaaaaaj, ez nehéz, hogy melyik is a leghelyesebb az 5 közül? Esküszöm, hogy nem tudok választani, annyira gáz mindegyik : / Jó-jó, tényleg gáz "bántani" a gyerekeket, de Szandi gyerekei kis koboldok, a Péter kisfiára azt hittem, hogy kislány, Judit kislánya se egy jól sikerült gyerek, Benkő Nórát pedig sosem bírtam...... áááááá, miért nem lehetett szebb celebgyerekeket találniiii!!! De ha már nagyon muszáj, akkor legyen Benkő Nóra és a két kisfiú! :P

 • 2009.11.08 17:00:34cöcke

  2009.11.08 16:50:56kyskalacs
  Tudom :DDD, én is! (De nem azzal,h csúnyák,mert tényleg azok.)

 • 2009.11.08 17:09:20praenomen

  Benkő N fiai gyönyörűek :) és nagyon trendik is, tökéletes. A többiek nekem nem tetszenek, nem trendik egy picit sem.

 • 2009.11.08 17:11:19kyskalacs .

  skacok- amugy szerintem kibaxásból rakták be ezt a válogatást nekünk,nehogy egy jó szavunk is legyen hozzá :DDD

 • 2009.11.08 17:17:04chris313

  2009.11.08 16:35:02nevem_senki
  Benkő Nóra( az ki?) fiai tényleg helyesek, de hogy okosak azt honnan lehet tudni? :) Amúgy a többiekről vagy jót, vagy semmit... így inkább semmit..

 • 2009.11.08 18:15:28najmanna

  undorító dolog kisgyereket fikázni.

 • 2009.11.08 18:23:33soothsayer79

  Szandi kislánya úgy áll ott, mint egy rongybaba... nem tudom, hogy miért kell így fényképezkedni egy gyerekkel.

 • 2009.11.08 18:29:52gratulálok

  mindegyik iszonyat szarul van oltoztetve, a szulokkel egyetemben, szedett-vedett piacos cuccoknak latszanak. stilus zero, narancssarga haj, muanyag magassarku, faradt szinek, stb.. brrrrrr

 • 2009.11.08 18:49:01Holm

  sztem szandinak és a gyerekeinek is csúcsfej helyett inkább kockafejük van de nagyon durván :D

 • 2009.11.08 19:17:52CSÉ

  Onyutha Juditot vissza a képernyőre!

 • 2009.11.08 19:23:29sarga rozsa

  Nem illik ezt mondani, de szerintem nem szépek Szandi gyerekei. Én egyszer láttam egy kis kori képük, és...

 • 2009.11.08 19:24:21CSÉ

  Mennyi beteg ember jár ide kiböfögni magát.
  Majd alakulnak azok a kölkök!
  Amúgy gomdolom azt kellene észrevenni, hogy a celebek élete sem fenékig tejfel, de ez engem sem érdekel igazán.

 • 2009.11.08 19:33:13Fiona Tyassen

  minden gyerek szép a szüleinek
  felnőttek se vagyunk szépek mind
  nekem a gyerek szép

 • 2009.11.08 20:09:11köldökszösz

  álszent duma, hogy minden gyerek szép.. úgy, ahogy mindenben, a gyerekek szépségében is lehet és van sorrend. szandi gyerekei sosem voltak szépek. szegénykék.. nálam is benkő nóra srácai a nyerők! jó pasi lesz belőlük :D

 • 2009.11.08 20:44:25sanyix

  Nemtudom, lehet hogy csak nekem de nekem a beugrót nézve feltűnt, hogy KMP-nek mintha nőne vissza a feje tetején a haja.
  Ez csak nekem tűnt fel? :D

 • 2009.11.08 21:09:31szerella

  Sophia Loren 16 éves koráig bün ronda volt, állandóan gúnyolták.
  És van olyan is amikor a babaarcú kisleány bün ronda lesz felnött korára.

  Ennyit a gyerekek szépségéről.

 • 2009.11.08 21:17:04Turk Hava Yollari

  2009.11.08 21:09:31szerella
  Ezek közül melyik volt gyerekkorában szép???

 • 2009.11.08 21:27:44Estella

  Tényleg álszent azt állítani, hogy a gyerkőcök mind szépek.
  Négy unokaöcsém van, kettő szerintem sokkal helyesebb, az egyikük egyszerűen gyönyörű.
  Nekem már most az jutottt eszembe mi lesz a gyekőcök foglalkozása?
  Szandi már most szabad bölcsészesen szűzike mosolyos, alterósba hajló haláli.A nagyobbik fiának olyan politikus orcája van.
  O.Judit kislányánál be merném tippelni, hogy 13-14 évesen rájön: kreol bőr, kék szem + nő rá két mell és nem gatyát, egy hosszabb szoknyát úgy kell majd rákönyrögni.Új CKM generáció!
  Benkő nóra egyik kisfia szívtipró jogász, másik szívtipró egyetemi tanár kinézetű tippre. :)
  Kálloy önmagában elszállt picit, gyerekre is sikerült"egyediséget"tolni.Ha elhiszi, hogy ez tényleg parádés akkor simán apja nyomdokaiban képzelem el hajráffal, picit elhízva naponta négy-öt spanglival a katarzis érdekében...

 • 2009.11.08 21:28:15Estella

  _Szandi lánya

 • 2009.11.08 21:29:16Estella

  -alterósba hajló lánya

 • 2009.11.08 21:43:55kisördög22

  Szandi lányának a gatyája... pff :(

 • 2009.11.08 21:57:50megadeth1

  Előre is bocsi, de nálunk már családilag szinonímák a Szandi-gyerekek a csúnya gyerekre. A fiúk csak hagyján, de a kislány, mint egy boszorkány, pláne, mikor nincs rendesen megfésülve se.De mindig hozzátesszük, h nem baj, Szandika, majd kikupálódnak!

 • 2009.11.08 22:21:15szilvi1960

  Talán ahogy idősebb lesz szépül, de kis korában tényleg nagyon csúnyácska volt szegény :S

 • 2009.11.08 22:51:18bogyóc

  Szandi kislánya nem is ronda. Szép,aranyos,ne bántsátok. Olyan kedvesen mosolyog. Majd megnyer pár szépségversenyt felnőttként aztán leshettek.

 • 2009.11.09 00:58:08sony

  Szerintem Szandi lánya nagyon aranyos. Ki nem állhatom a mamáját, de a kislányának kedves a mosolya, és az sem baj, ha kicsit rövid a nadrágja. Biztosan a kedvenc darabja, amit sajnálnak a süllyesztőbe lenni. Szandinak viszont elkelne egy jó stylist, aki lebeszéli erről a tüskés stílusról. Szerintem szegénynek gyerekkora óta nem adtak egyetlen normális öltözködési és sminkelési tanácsot, mert mindig borzalmasan maga alatt teljesített a kinézet terén. Pedig jó a hangja.

 • 2009.11.09 01:19:23szbszig

  Bazze, ez az utolsó gyerek tényleg nem kislány?... :D

 • 2009.11.09 08:25:52m.maria

  Én meg azzal küzök, hogy egyáltalán ruhát tudjak venni a gyerekemnek.
  De ma reggel kicsit megrázott az, hogy Pamela Andersonnak a mellbibója nem olyna mint kéne, de aztán összeszedtem magam, mert rájöttem, hogy leszarom pamelandersont, szandit meg az összes médiavirust.

 • 2009.11.09 08:38:41etyienn

  Kálloy Pistikére inkább szoknyát kéne adni, így nadrágba elég zavaró a lányfejű gyerek...
  Ha így marad a hülye szülei jóvoltából, szegénykét az osztálytársai fogják cikizni...

 • 2009.11.09 09:14:26céerem

  Szerintem sem igaz, hogy minden gyerek szép, ezt gyakorló anyaukák is így gondolják, maximum nem mondják ki.
  Benkő Nóri+fiai a nyerők, Szandiéknál a küllemükön kívül sokkal zavaróbb a kislánya rövid "bokalengető" nadrágja, és a férje piacos gagyi inge.
  Onyutháék úgy rosszak, ahogy vannak, és a Kálloy család is nagyon rosszul öltözött. Azt sosem fogom megérteni, hogy miért jó, ha egy fiú lánynak, egy lány pedig fiúnak néz ki. Lányt vártak, csak nem jött össze?

 • 2009.11.09 11:06:22Cornflakes

  Hát ennyi gusztustalan , fröcsögő hozzászólást már rég láttam. Elég beteg lelküek azok, akik az arctalanság homályába burkolózva ártatlan gyerekek mocskolásában lelik örömüket. Attól , hogy valakinek anyját-apját nem szeretik, miért kell a gyerekét alázni. A gyerek miről tehet ?
  Ha idetennék a hozzászólók gyerekeinek fotóját, biztos lenne jónéhány hasonló lelkületű beirogató, aki az ő gyerekeiknek a kinézete láttán gyalázkodna. Gondolom, akkor mélységesen fel lennének háborodva az érintettek.
  Ráadásul, ha jól olvastam, egy UNICEF rendezvényen voltak, / ami egy gyerekeket segítő jótékonysági szervezet,ha valaki nem tudná/ nem pedig divatbemutatón. Ők valószínüleg egy jótékony ügy támogatása miatt mentek oda. Másoknak még ez is csak arra indok, hogy fikázzanak. Szánalmas.

 • 2009.11.09 11:55:26brokeness

  Igazad van,Cornflakes.Szégyellnivaló egyesek hozzáállása.Amúgy sem a gyerekek külső adottságait kellett( volna) értékelni, hanem a ruháikat.
  Ez Magyarország..-(
  Egyébként meg Szandi lánya kimondottan bájos, finom vonású gyerek.

 • 2009.11.09 11:55:51boszorkany

  Szerintem a legtobb gyerek utalja ,ha fenykepezik..
  Amugy minden gyerek szep es jo,amikor alszik.hehehe

 • 2009.11.09 12:03:23vakond32

  Jaj, ez a szandi familia egyszerűen szörnyű, nem kéne őket mutogatni, és ez a szandika annyira irrrritál, hogy az már szinte fáj, nem tudom, hogy a férje, hogy tudja őt elviselni, és mindig azt mondják, hogy milyen csinos, azért, mert valaki vékony az nem azt jelenti, hogy jól is néz ki.

 • 2009.11.09 12:44:46etyienn

  Cornflakes te hyperérzékeny!

  1. A hozzászólók többsége se gusztustalan, se fröcsögős! Mindenki őszintén megírja mit gondol a fotókról, első ránézésre. Ennyi!

  2."arctalanság homályába burkolózva" A te hozzászólásod pontosan ennyire arctalanúl homályba burkolózó... :)
  Ugyanis fényképes, önéletrajzos hozzászólásokat nem negednek!

  3. Ha ennyire kiborulsz egy ilyen nagyon komoly és mély mondanivalójú cikken mint ez, akkor ajánlom neked pl. Fásy Ádám nívós műsorát. Ott kellő tisztelettel és alázattal beszélnek az igen tehetséges és világhírű meghívott művészemberekkel... :)))

 • 2009.11.09 12:57:57nagyandi

  "Kedves" Mindenki,akik Szandiékat szapulta!

  Nem ismerem egyikőtöket sem,de nem is akarom! Viszont Szandiékat ismerem,és nagyon szeretem MIND AZ ÖTÜKET!!! Nagyon szépen kérek mindenkit,hogy ha nem szeretik Szandiékat (bár szerintem semmi személyes kapcsolatuk nincs velük),inkább ne is írjanak semmit. A leggyávább emberi tett gyermekeket bántani. SZANDI ÉS CSABI GYERMEKEI RÁADÁSUL GYÖNYÖRŰEK!! (Aki valamiért mégsem így gondolja,tartsa meg magának a véleményét!És kicsit szálljon magába,neki hogy esne,ha a gyermekét (vagy leendő gyermekét) valaki ilyen ostoba módon sértegetné?!)
  Ha meg valaki Szandi nem szereti,nem kell nézni,hallgatni!
  Tehát csak annyit kérnék mindenkitől,akinek ez szól: NŐJJÖN FEL!!!!!

  Andi (Szandiék ismerőse!)

 • 2009.11.09 12:58:34kyskalacs .

  Cornflakes- családodon belül beteglelküzzél. senki nem kérdezett hogy mit gondolsz a hozzászólókról.vagy igen?

 • 2009.11.09 13:08:18nagygergö

  Kedves nagyandi!

  Szerintem jobban teszed ha az érzékeny lelkeddel nem a tárgyi hozzászólásokat olvasod! Nagyívben sza.nak a véleményedre és arra is honnan ismered a kedves szandika családot! :))))

 • 2009.11.09 13:27:55Cornflakes

  Ez aztán a tolerancia. Gátlástalanul szapultok másokat, még gyerekeket is, de benneteket ne merjen ezért kritizálni senki.

 • 2009.11.09 13:38:21etyienn

  Cornflakes! Ez aztán a felfogás.

  1. Nem gátlástalanúl, hanem őszintén.
  2. Nem szapulunk, hanem véleményt írunk.
  (még ha az nem is tetszik pár celebrajongónak)
  3. Nem a hozzászólók gyerekeiről van szó hanem a fotókon láthatókrol!

 • 2009.11.09 13:38:27kyskalacs .

  aki a fikázót fikázza az a legnagyobb fika.
  toleranciáról meg ne beszélj addig amig beteglelküzöl. ennyi.

 • 2009.11.09 13:53:57Cukorszáj

  Anélkül, hogy bárkiről (vagy a Szandi csúnya gyerekeiről :)) bármilyen véleményt nyilvánítanék: Sajnos ezek a dolgok együtt járnak a közszerepléssel. Aki ezt nem bírja, nyugodtan vonuljon vissza.
  Én sosem fotóztatnám a gyerekemet és tetetném be hozzám hasonló bunkók által nagy számban látogatott oldalakra, mer' akko' bizony ezek a dolgok megesnek ám, teccik tunni.

 • 2009.11.09 14:16:40Cornflakes

  Ha így jobban tetszik az érzékeny lelketeknek, én a Ti őszinte véleményetekről írtam meg az őszinte véleményemet. Ha pedig valaki nyilvános fórumokon véleményt nyílvánít másokról, akkor tudomásul kell vennie, hogy róla és a beírásairól is véleményt nyílvánítanak mások.
  C'est la vie.

 • 2009.11.09 14:20:58kyskalacs .

  Corn- az a baj veled,hogy jobbnak próbálod beállitani magad mint amilyen valójában van. pedig te is csak egy beteglelkü szánalom vagy :DDD

 • 2009.11.09 14:33:37etyienn

  Cornflakes!
  Sok hozzászóló -velem együtt- sza.ik a te véleményedre a hozzászólásainkra vonatkozóan!
  De látom te belebetegszel ebbe :)))
  Őszintén mondom, nem neked való ez az oldal...
  Írtam már fentebb, nézzél inkább Fásy-féle műsorokat, az való neked! :)

 • 2009.11.09 14:40:02Fénylőcsillag

  Blanka, Domi, és Csabika igen is szép, és aranyos gyermekek, mint az anyukájuk SZANDI!!! Nagyon szép család, sok ember példát vehetne Róluk!

 • 2009.11.09 15:28:33nagygergö

  Fénylőcsillagocska, Blanka, Domika, Csabika, Szandika!!! Elbűvölőek, aranyosak, szépek, okosak, gyönyörűek, szimpatikusak, imádnivalóak, isteniek vagytok....
  Teljesen elérzékenyültem, a fotójukat nézve!
  :)))
  Remélem megfelelőnek találta a hozzászólásomat:
  Cornflakes
  nagyandi
  Fénylőcsillag és bűbájos baráti köre! :)))))

 • 2009.11.09 15:53:59hegyilany

  Miért kell kis felnőttnek öltöztetni a nyomorult kölköket? Különösen Benkő Nóra...

 • 2009.11.09 18:12:40nagyandi

  Kedves nagygergö!
  Köszi,hogy nekem is reagáltál,de engem nem zavar,ha az "érzékeny" lelkemmel itt senki sem törődik,mert nem azért írtam.Mindenkinek magánvéleménye,hogy mit gondol BÁRKIRŐL!!! És igen,hangoztassa,ha jól esik! Én csupán azért írtam,amit írtam,mert szeretem Szandiékat! Ennyi!!!

 • 2009.11.09 20:22:16Gelomaster

  www.youcarbonfiber.com

 • 2009.11.10 09:00:41Frengi

  A Szandi lánya tényleg helyes, a nagyobbik fiúcska az anyukájára hasonlít, de még akarmi lehet belőle.

  Rút kiskacsákból is lehetnek hattyúk, és a legtöbb csúnya felnőtt is szép kisbabaként kezdi.

 • 2009.11.10 15:14:27tena

  Szörnyű némelyik komment - hogy veszitek a bátorságot, hogy gyerekeket szapuljatok? Szégyelljétek magatokat!
  Ráadásul a szépség akaratunktól független dolog, és nem erény. Ráadásul relatív.
  Szandinak nagyon édesek a gyerekei, ahogy ő maga is kedves, bájos, természetes.
  A kislánya nagyon kis súllyal született, emiatt vékonyka maradt, de kedves arcú, értelmes. Lefogadom, hogy gyönyörű nő lesz belőle!
  Szandinak nagyon bírom a stílusát, szerintem nagyon eltalálták, egy színfolt!

 • 2009.11.11 11:36:21atvitt ertelem

  Szerintem mindenkinek joga van a véleményéhez, ezt tartsuk tiszteletben! Bár azt én se szeretem, ha gyerekeket csúfolnak, akik semmiről se tehetnek, a kinézetükről, öltözékükről meg a legkevésbé! És mivel nekem is jogom van a saját véleményemhez, ideírom, hogy szerintem aranyosak a Szandi gyerekei, talán nem a világ legszebbjei, de hát az apjuk se egy Adonis!

  Viszont tisztelem őket azért, mert példás családi életet élnek, szerények, szimpatikusak és nincsenek körülöttük botrányok! Onyuta Judit kislánya szerintem tényleg nem szép, már sok képen láttam.. A kisfia viszont gyönyörű! Kálloy meg nyilván azért növesztetett a kisfiának derékig érő hajat, mert neki nincs. Ja, hogy ezért csúfolják majd? Az őt nyilván nem érdekli..

 • 2009.11.11 15:22:37belga6

  Gyerekeket fikázni nem nagy erény!

 • 2009.11.12 07:58:15mindenkibekaphassa:)

  nagyandi,

  szerintem mindenkinek joga van véleményt nyilvánítani és például nekem is az a véleményem, hogy szandi két nagyobbik gyereke iszonyatosan ronda, a legkisebb aranyos, de nem szép... juditka kislánya is egy hányinger, tiszta apja... a nóra fiai viszont szépek :)

 • 2009.11.12 19:16:20nagyandi

  Szia "mindenkibekaphassa:)"!
  Egy korábban általam írt kis szöveggel reagálnék arra,amit nekem írtál:

  "Mindenkinek magánvéleménye,hogy mit gondol BÁRKIRŐL!!! És igen,hangoztassa,ha jól esik! Én csupán azért írtam,amit írtam,mert szeretem Szandiékat! Ennyi!!!"

  Andi

Shopline

Travelo utazási ajánlatok

 • India
  India Körutak, kalandok 179000 Ft / fő / 6 éjtől
 • Utasbiztosítás online
  Utasbiztosítás online Utazása előtt ne feledkezzen el biztosításáról! Kösse meg online 5 perc alatt!
 • Török riviéra
  Török riviéra Tengerparti pihenés, városlátogatás. 59900 Ft / fő / 7 éjtől

Hirdetés