Nemcsak David Beckham próbált végig számtalan frizurát az elmúlt tíz évben, de neje, Victoria Beckham is próbálta tartani a lépést vele: neki köszönhetjük a féloldalas bubifrizura, a pob elterjedését, és az Audrey Hepburn kontyot is ő hozta vissza a köztudatba. Végignéztük, hogyan lett a tucatdarab Posh Spice-ból divatdiktátor Beckhamné.

Beckhamné hosszú idő után nemrég megint újított frizuráján. Ezúttal nem változtatott drasztikusan, csupán másképp száríttatta be, hiszen az eddigi lelapuló barna tincsek helyett hullámos és meglepően nőies frizurával jelent meg családjával a minap az LA Lakers kosármeccsén.

Kattintson Beckhamné frizuráiért!

Az újabb váltás kapcsán végignéztük milyen stílusokat próbált ki magán Victoria Beckham, és ennek köszönhetően olyan képpel találtuk szembe magunkat, mely kis híján sokkolta a Velvet szerkesztőségét. A híresség, még mielőtt Spice Girl és Beckhamné lett volna, bizony kipróbálta, milyen is az a dauerolt haj. Amikor azonban a lányegyüttessel híres lett, már sima vállig érő, most visszanézve kissé semmilyen haja volt.

A frizuráival szintén történelmet író David Beckham felesége 2007-ig nem különösebben emelkedett ki a tömegből – a műmelleit leszámítva -, volt rövidebb melírozott haja, de kipróbálta a hosszú hullámos hajviseletet is. Azonban amikor focista férje Los Angelesbe igazolt, egy merész váltást vállalt be. A pob, vagyis a féloldalas bubifrizura, végigsöpört a sztárvilágon, és ahogy azt annak idején megírtuk, aki csak tehette, másolta Beckhamné haját.

Kattintson Beckhamné frizuráiért!

2008-ban Victoria Beckham végül visszatért eredeti, barna hajszínéhez, melynek leginkább férje örült, mivel szerinte neje vállig érő haja pont arra az időszakra emlékezteti, amikor megismerkedtek. Ezután Beckhamné nem is nagyon variált – az extrém cipők beszerzése mellett nem is maradhatott sok ideje -, csupán a különböző kontyokban élte ki magát, és ennek köszönhetően megnézhettük Audrey Hepburnként is.

A Daily Mail által megkérdezett fodrász, Lee Stafford szerint Beckhamné frizuráit erősen befolyásolja divattervezői karrierje, mivel mióta ruhatervezéssel foglalkozik, sokkal bátrabban választ magának frizurát. Stafford véleménye szerint ennek köszönhető a platinaszőke frizura, de az androgün stílust is a kreativitás számlájára írhatjuk.

Kattintson Beckhamné frizuráiért!

Legutóbbi frizurája, melyet az LA Lakers kosármeccsén mutatott be, igazából nem tekinthető hirtelen váltásnak. A hossza nem változott, csupán enyhén hullámos lett, melynek köszönhetően Victoria Beckham végre ismét a nőies oldalát vette elő.

Önök szerint melyik frizura áll jobban Posh Spice-nak?