Idén is megrendezték a Victoria's Secret éves fehérnemű-bemutatóját, amelyen mindenki nagy meglepetésére kifutóra lépett Heidi Klum is. Mindezt annak ellenére, hogy a szupermodell korábban azt mondta, 6 héttel a szülés után még nem áll készen arra, hogy fehérneműben riszáljon. Klum mellett természetesen feltűnt a cég Angyalkommandója is, és Marisa Miller bemutatta a kollekció idei legdrágább darabját, a Fantasy Bra-t, amely 3 millió dollárt ér.

A Victoria's Secret idei fehérnemű-bemutatóján Heidi Klum a korábbi hírekkel ellentétben nemcsak házigazdaként vett részt, írja a People magazin. A negyedik gyermekének hat hete életet adó szupermodell nagy meglepetésben részesítette a bemutató nézőit, amikor egy tüllmasnikkal feldíszített fűzővel tűnt fel a kifutón. Az est folyamán Klum mellett természetesen részt vett az Angyalkommandó is, köztük olyan modellekkel, mint például Miranda Kerr, Behati Prinsloo, Doutzen Kroes, Alessandra Ambrosio és Marisa Miller, aki egyébként bemutatta kollekció legékesebb darabját, a 3 millió dollár értékű Fantasy Bra-t.

Siker némi súlyfelesleggel

Bár csütörtökön Heidi Klum még azt ecsetelte, hogy szerinte 9 kilót kellene leadnia ahhoz, hogy tökéletes alakja legyen, még aznap kifutóra lépett a Victoria's Secret New York-i bemutatóján. Klum - aki egyébként a rendezvény házigazdája is volt - persze hiába magyarázta, szerinte azért még akad rajta súlyfelesleg, mégis őt fogadták a legnagyobb tapssal a nézők.

Persze a bemutatón részt vett az Angyalkommandó többi tagja is. Ismét megnézhettük egy szál bugyiban Miranda Kerrt, Doutzen Kroest, Alessandra Ambrosiót és Marisa Millert. Valamint megtekinthettük az újonnan kinevezett angyalokat is, vagyis Emanuela de Paulát, Chanel Imant, Rosie Huntington-Whiteleyt, Lindsay Ellingsont és Candice Swanepoelt. Igaz, közülük csupán a kissé vékonynak titulált Chanel Iman nem vett részt még a fehérneműcég bemutatóin, melyen idén a fő hangsúly a tollakon, a virágokon és a lufikon volt.

3 millió dolláros megtiszteltetés

Az idei évben Marisa Miller kapta azt a megtiszteltetést, hogy bemutathassa a kollekció legértékesebb darabját, amely - köszönhetően a gyémántoknak, Damiani tervezésének és 800 munkaórának - 3 millió dollárt ér. „A gyémántok harlekin mintában vannak, és fehér, pezsgő valamint konyak színűek. Továbbá van egy 16 karátos, szív alakú, pezsgő színű függő középen” – foglalta össze a lényeget Miller a luxusmelltartóról.