A 22 éves békéscsabai lány Heidi Klum mellett részt vett az év leginkább várt fehérnemű-bemutatóján. Mihalik Enikő, akinek egy álma teljesült azzal, hogy bekerült a fehérneműcég bemutatójára, egy interjúban azonban elmondta, a show reggelén még nem volt egészen biztos abban, hogy képes lesz felkelni betegsége miatt.

Reggeli gyümölcsökből és gyógyszerekből

Mihalik Enikő is részt vett a Victoria's Secret bemutatóján, azonban a Fashion Week Daily magazinnak elmondta, csütörtök reggel még egyáltalán nem volt biztos abban, hogy képes lesz kifutóra állni. „A reggelim gyümölcsökből és gyógyszerekből állt” – mondta a világon a jelenleg kilencedik legkeresettebb modell. „Attól féltem, nem lesz energiám reggel a rosszullétem miatt, de emiatt nem lehet nem felkelni” – utalt Mihalik az év leginkább várt fehérnemű-bemutatójára, amelynek a házigazdája a gyermekét csupán hat hete világra hozó Heidi Klum volt, aki ráadásul szintén kifutóra lépett az Angyalkommandó társaságában.

Volt, aki bőségesen evett, volt, aki koplalt előtte

A magazin természetesen több modellt is megkérdezett étkezési szokásaikról, és míg Caroline Winberg és a vékonynak tartott Chanel Iman bőséges étkezésről számolt be (steak, tészta, csokis süti), Anja Rubik kerek-perec kijelentette, ő bizony ma tartja az éhező napját.

Emellett megtudhattuk azt is, melyik modell milyen rémálmokkal küzdött meg a bemutató előtti éjszakán. Sessilee Lopez attól rettegett, hogy elesik majd a bemutatón, míg Lindsay Ellingson amiatt aggódott, hogy nem sikerül szemkontaktust teremtenie a kamerákkal. Ugyanakkor Alessandra Ambrosiót nem lehet kizökkenteni a nyugalmából, hiszen még arra is volt ideje, hogy a készülődés alatt arról panaszkodjon, hogy lemarad a New Moon premierjéről. „Edward Cullen rajongója vagyok, de megpróbálom holnap megnézni a filmet” – magyarázta Ambrosio.

Még egy álma valóra vált

Mihalik Enikő, aki a bemutató válogatásán elmondta, mindig is szeretett volna bekerülni a Victoria's Secret modelljei közé, az utóbbi időben egyre több felkérést kap. A 22 éves békéscsabai lány nemrég a francia Vogue számára készített egy fotósorozatot, de szerepelt a Purple magazinban és a Numero címlapján is, valamint a Pirelli 2010-es naptárjában is viszontláthatjuk. Ráadásul bekerült a 10 legfoglalkoztatottabb modell közé, miután 4 hét alatt 58 divatbemutatót nyomott le.