Az Újhold bemutatója kapcsán végignéztük a vámpírokat alakító színésznőket, miben jelentek meg a film premierjén. Természetesen nem hagyhattuk ki az áttekintésből Kristen Stewartot sem, hiába alakít halandó lényt, ha egyszer ő a főszereplő, ráadásul hófehér bőrével simán elvegyülhet a vérszívók között.

A héten mutatták be a Twilight második részét, ezek - és a Harry Potter ihletésű heti trend cikkünk - után már nem is volt kérdés, hogy ezen a héten, kiket nézünk meg alaposabban. Jelenleg az egész világ vámpír- és Bella Swan-mániában szenved. Az Újhold kapcsán természetesen a bulvárhírek száma is megemelkedett, hiszen női szereplői közül kettőt hírbe hoztak Robert Pattinsonnal, egyiküknek pedig nyilvánosságra kerültek a szexképei. Mi azonban most csupán arra vagyunk kíváncsiak, Önök szerint melyikük nézett ki a legjobban a filmpremieren. Szavazzanak.

Ashley Greene

A színésznő, aki a jövőbe látás képességével megáldott Alice Cullent alakítja a filmben, vörös estélyiben tette tiszteletét a premieren. Ez utóbbi mindenképpen szerencsés választás főleg, ha a múltkori ruháját nézzük, melyet a Teen Choise díjátadójára választott. Ashley Greene egyébként nemrég akkor került címlapokra, amikor megjelentek házi készítésű meztelen fotói. Valószínűleg ennek köszönhető az, hogy nem szeretné kiteregetni magánéletét, és randizni is csak titokban akar, hogy párjának ne kelljen megküzdenie a médiával.

Elizabeth Reaser

A 34 éves színésznő a Cullen család anyukáját alakítja, az állandóan mosolygós Esmét formálja meg. Elizabeth Reasert leginkább az Alkonyat filmek tették ismertté, pedig olyan sorozatokban szerepelt, mint például a Grace Klinika. Reaser, aki a klasszikus kis feketét választotta a bemutatóra, korábbi nyilatkozataiban már kifejtette, számára elképesztő mennyien rajonganak a vámpíros filmért, és sok idő kellett hozzá, hogy képes legyen feldolgozni az imádat ekkora mértékét. Mindenesetre nem szeretné, ha örökre ezzel a szereppel azonosítanák, és szívesen lenne kövér és ronda a következő szerepe kedvéért.

Dakota Fanning

A színésznő már ötéves korában a kamerák előtt tevékenykedett, és egy mosópor reklámtól jutott el az Újholdig. A mindössze 15 éves Dakota Fannig a Volturi csapatát erősíti, és a cseppet sem barátságos Jane nevű vámpír szerepében láthatjuk. A kritikusok által az egekig magasztalt Fanning természetesen a bemutató kapcsán megfutotta a szokásos köröket, miszerint mindenki nagyon kedves a stábtagok közül, majd a riporter kérdésére, miszerint vissza tudja-e fogni magát Robert Pattinson jelenlétében, elmondta, a színész nagyon aranyos, de ez minden.

Kristen Stewart

A színésznő az egyetlen a listánkon, aki tulajdonképpen nem tartozik a vámpírok közé, hiszen a halandó Bella Swant alakítja. Mondjuk a hófehér bőrével könnyedén be tudna illeszkedni közéjük. Kristen Stewart, aki ha teheti, szakadt farmerben lófrál, ezúttal megtisztelte a rajongókat, és estélyiben jelent meg a premieren, melynek köszönhetően alig lehet ráismerni. Stewart, akit az utóbbi időben már elkönyveltek Robert Pattinson barátnőjének, nemrég kifejtette, teljesen elege van a népszerűségből. Ezt mi teljesen átérezzük, hiszen kinek tetszene, ha azt terjesztenék róla, hogy tele van a lakása fokhagymával.

Nikki Reed

A színésznő, aki a nem túl szimpatikus vámpírcsajt, Rosalie-t alakítja, úgy tűnik a nem túl szűk ruhák híve, hiszen a Teen Choice átadóra is hasonlót választott, és ennek köszönhetően akkor és most is kitűnt a hírességek közül. Nikki Reed, aki állítólag már összeszűrte a levet a film főszereplőjével, Robert Pattinsonnal - bár ez állítólag nem sült el valami jól -, a Twilight mellett a Tizenhárom című filmben nyújtott alakításával vált ismertté. A Catherine Hardwicke önéletrajzából készült alkotásban azonban nem csak színésznőként, hanem forgatókönyvíróként is tevékenykedett.

Ki nézett ki a legjobban?

Az összeállítás megtekintése után nincs más dolguk, mint hogy eldöntsék, melyik színésznő nézett ki a legjobban az Újhold bemutatóján: a meztelen fotói miatt botrányba kavarodott Ashley Greene, az utóbbi évek legtehetségesebb gyerekszínészének tartott Dakota Fanning vagy a Robert Pattinsonnal hírbe hozott Kristen Stewart. Szavazzanak!