Legújabb heti trend-összeállításunkban rögtön két korosztálynak is kedvezünk, hiszen anyákat és lányaikat bocsátjuk szavazásra. Az tudjuk, hogy Susan Sarandon lánya vetkőzéssel képes versenyt nyerni, most az a kérdés, párban mire jutnak. Önöknek melyik páros tetszik a legjobban, az egymástól elhidegülő Courtney Love és Frances Bean, vagy éppen a minden problémát átvészelő Demi Moore és Rumer Willis? Szavazzanak.

Demi Moore és Rumer Willis

Bár Demi Moore-nak három lánya van, egyelőre csak Rumer Willis teper igazán a hírnév felé, így összeállításunkban rá esett a választásunk. Rumer Willis kapcsolata édesanyjával felhőtlenebb nem is lehetne, pedig valószínűleg nehezen emésztette meg, hogy egyik nap még ott díszelegtek a falán az Ashton Kutcher-poszterek, később pedig Demi Moore bejelentette, Kutcher a pasija, és beköltözik hozzájuk. Mondjuk ezek után legalább elhomályosult Rumer Willis névproblémája, ugyanis míg szerinte testvérei rendes nevet kaptak, addig szülei vele teljesen kiszúrtak, és egy lehetetlen nevet találtak ki neki. Amint azt a kép is bizonyítja, mindenesetre nem teljesen idegen tőlük, hogy összeöltözzenek. A két kis ruha színben ugyan különböző, és Rumer Willis jóval több dekoltázst mutat, a fazonok hasonlóak.

Susan Sarandon és Eva Amurri

A következő párosunk esetében is elmondhatjuk, mindketten színésznők. Susan Sarandon azonban igyekszik hasznos tanácsokkal ellátni lányát. Eva Amurri ugyanis csakis az ő javaslatára – miszerint egy nő addig mutogassa a melleit, amíg teheti, vagy legalábbis addig, amíg fiatal - vállalta el a Kaliforgia című sorozatban a sztriptízzel egybekötött szerepet. Ez utóbbi, vagyis Amurri vetkőzése és tánca olyan sikeres lett, hogy a Mr.Skin.com idén ezt a jelenetet választotta meg az év tévés szexjelenetének. A két együtt koktélozó hölgy mindenesetre leginkább abban hasonlít, hogy frizurájuk szinte ugyanolyan, de némileg meglepő módon az anyuka tett ki többet a melléből, míg a lánya a vállát hagyta szabadon.

Frances Bean Cobain és Courtney Love

Kurt Cobain özvegyének és lányának kapcsolata ezzel szemben korántsem felhőtlen. Courtney Love ugyanis már 2003 óta nem gyakorolja a felügyeleti jogot lánya, Frances Bean Cobain fölött, mivel annak idején letartóztatták drogbirtoklásért. A lány mindenesetre nem panaszkodik, hiszen remekül elvan nagyanyjával és nagynénjével. Ráadásul Courtney Love az utóbbi időben nem mutatott igazán jó példát gyermekének, hiszen állítása szerint szélhámosok lenyúlták a vagyonát – így kénytelen újra lemezt készíteni, valamint nemrég egy csapat Keith Richardsra emlékeztető férfival látogatott el egy sztriptízbárba. Ki tudja, hogy Francis Bean Cobain az öltözködésben példát vesz-e majd a kinderkurva stílust előnyben részesítő édesanyjáról...? Egyelőre úgy tűnik, a kislány valamivel visszafogottabb a divatban szinte bármire képes Courntey Love-nál.

Madonna és Lourdes Leon

Az énekesnő és 13 éves lánya a héten a Nine című musical bemutatóján tette tiszteletét. Madonna egy csipkés fehérneműre emlékeztető összeállításban jelent meg, ami - deréktól felfelé legalábbis - kísértetiesen emlékeztet a Like a Prayer klip égő keresztjei előtt viselt kosztümjére. Ezzel szemben a 13 éves Lourdes sikeresen összeegyeztetett egy Doc Martens bakancsot, egy Marc Jacobs kabátot és egy neccharisnyát. Igaz, Madonnát egyáltalán nem szeretné követni a kihívó öltözködésben a lánya, legalábbis ezt állította nem is olyan rég a család egyik névtelen ismerőse. Ennek ellenére a képen látható szerelés azért nincs fényévekre attól, amit Madonna 1984. környékén viselt. Ráadásul a neonzöld körmű Lourdes korábban arra mégis hajlandó volt, hogy egyet felvegyen Madonna egykori fellépőruhájai közül a legutóbbi Celebration klip második verziója kedvéért.

Goldie Hawn és Kate Hudson

Szintén a Nine című musical bemutatóján láttuk utoljára együtt Goldie Hawnt és lányát, Kate Hudsont. Utóbbi ugyanis a a film kilenc nője közül az egyik. A hírek szerint Goldie Hawn társaságával akarta elkerülni, hogy az újságírók arról faggassák, miért nem hozta magával Madonna és most már az ő volt pasiját, Alex Rodriguezt. Mindenesetre az is indok lehetett, hogy Hawn borzasztóan büszke a musicalben éneklő és táncoló lányára, hiszen annak idején az ő karrierje is táncosként indult. „Táncos volt, és élete jelentős részét a táncnak szentelte. Az, hogy láthatott engem táncolni egy tánckarral, nagy dolog volt számára, mivel ő is így kezdte, go-go táncosként” – idézte fel Kate Hudson azt a napot, amikor a balettáncosi múlttal rendelkező anyja meglátogatta a forgatáson.

Melyik anya-lánya páros néz ki a legjobban?

A premieren Hawnék mindenesetre sokkal elegánsabbak voltak Madonnáéknál, igaz, mindannyian feketében jelentek meg, és Goldie Hawn nagyjából ugyanolyan hosszú kesztyűt visel, mint a popkirálynő. Ez az elegáns darab állítólag a plasztikázhatatlanul ráncos kezek elrejtését szolgálja.

Most pedig, miután végignézte eheti anya-lánya összeállításunkat, nincs más dolga, csupán annyi, hogy eldöntse, önnek melyik páros tetszett a legjobban. Kattintson, szavazzon!