Cheryl Cole után egy újabb énekes-celebnő, Nicole Scherzinger, Lewis Hamilton nője tör Victoria Beckham babérjaira: Angliában már az új Posh-ként emlegetik. Nézzük, mit tett eddig és mit kell még tennie Scherzingernek ahhoz, hogy legalább olyan sikeres legyen, mint az ex-Spice girl. Énekelt már lányzenekarban, zsűrizett, pasizott, de nincs még ruhamárkája és sokmilliós reklámszerződése.

Nicole Scherzinger egyre többször kap szereplési lehetőséget Nagy-Britanniában: a napokban azzal vonta magára a figyelmet, hogy két egymást követő alkalommal is Victoria Beckham kollekciójából választott magának ruhát, és mindkét cucc tökéletesen állt rajta – mintha csak Posh Spice osztogatott volna autogrammot. A Pussycat Dolls oszlopos tagja az X-Factor meghallgatásain vesz részt Manchesterben mostanság – írja a Dailymail. Ám a hawaii születésű amerikai énekesnő és a Posh Spice közötti hasonlóság nem csak a ruha miatt egyértelmű: Scherzinger minden másban is ügyesen koppintja Beckhamnét.

Kezdj egy lányzenekarban!

Ki lesz az új Posh Spice?

A 32 éves Scherzinger énekesnőként robban be a köztudatba –akárcsak Victoria Beckham – és komoly sikereket ért el zenekarával, a Pussycat Dolls-al: azt azonban el kell ismernünk, hogy a PCD munkássága korántsem olyan korszakalkotó, mint a Spice Girls-é volt anno. Victoria Beckham a legendás lányzenekar szétesése után próbálkozott szólókarrierrel, de sosem ért el akkora sikereket, mint csapatban: ezzel pont így van Scherzinger is, aki 2006 óta szorgalmasan dolgozik szólókarrierjén, de lemeze még nem jelent meg.

Zsűrizz tehetségkutatóban!

Az énekesi karrier mellett –illetve annak megfeneklése esetén– mindkét celebnő vállal zsűrizést tehetségkutató műsorokban: a 32 éves Scherzinger épp most csöppen bele a brit X-Factorba, ahol Victoria másik követője, Cheryl Cole is megfordult. Posh 2008-ban zsűrizett a Heidi Klum vezette Project Runaway-ben. Furcsa mód Victoria Beckham nem kapott szerepet a brit tehetségkutatóban, míg Hamilton nőjének jó esélye van rá, hogy a széria 2011-ben induló amerikai változatában is mentorkodjon.

Házasodj gazdag sportolóval!

A két énekesnő párválasztása hasonló: Beckhamné évek óta él gazdag focista férjével többé-kevésbé boldog házasban, Scherzingert pedig nemrég jegyezte el Forma-1 világbajnok pasija, Lewis Hamilton. Hamilton és nőjének kapcsolata nem felhőtlen, ám esetükben nem állítólagos szeretők felbukkanása borzolja a kedélyeket, hanem karrierjük egyengetése miatt kerül sor időnként szakításra.

Légy vékony!

Victoria Beckham legendásan vékony, épp ezért folyamatosan terjeng róla a pletyka, hogy alig eszik: már azt is megjósolták neki, hogy 50 éves korára tönkremegy a szervezete a kalóriahiánytól. Mivel még senki nem látta enni, továbbra is kitartóan kutatják a pletykalapok írói, mivel táplálkozik Posh: állítólag minden nap csak pár koktélrákot kap be. Scherzingert az intenzív tánc tartja formában, és a genetikára sem panaszkodhat: alábbi kép tanúsága szerint neki nem kell koplalnia a szálkás testért.

Amit Scherzingernek is még tanulnia kell: stílus

Nicole Scherzinger és Lewis Hamilton egyre híresebb páros, azonban még dolgozniuk kell azon, hogy letaszítsák Beckhaméket a trónról: nem ártana több például reklámmunkát szerezniük, vagy divatmárkát alapítaniuk. Az énekesnő jobban tenné, ha kidobná lapos sarkú cipőit és beszerezne pár Hermès táskát: brit példaképét e két kiegészítő nélkül sosem látni, még focimeccsre is magas sarkakon érkezik, márkás táskagyűjteménye pedig egyedülálló. Scherzinger nagyon csinosan indult vásárolni, de balerinacipő van rajta és táskája csak nyomokban emlékeztet Posh kedvenc Birkinjeire.