Végignéztük, milyen kreációkban népszerűsítette a színésznő új filmjét, az Ízek imák szerelmek című alkotást. Julia Roberts ha teheti, feketében lép a vörös szőnyegre, csupán Tokióban mutatkozott színesebb ruhákban.

Stella McCartneyban jelenik meg legtöbbször

Julia Roberts beutazta a világot új filmje, az Ízek imák szerelmek premierje miatt. A színésznő meglepően sokoldalúan öltözködött, láthattuk nagyestélyiben és nadrágkosztümben is a vörös szőnyegen. A háromgyerekes családanya, akiről nemrég olyan pletykák jelentek meg, hogy megcsináltatta a melleit, ruhaválasztásaival többek között arra is választ adott, mely tervező kreációt viseli szívesen.

Roberts több alkalommal többször részesítette előnyben Stella McCartney kreációit, de régi kedvencében, Dolce & Gabbanában is mutatkozott a nyilvánosság előtt. A színésznő az augusztus 10-ei bemutatóra McCartney-ruhában érkezett, egy héttel később Tokióban pedig Dries Van Noten kreációját viselte.

Azért neki se áll jól minden

A színésznő egyébként nem kultiválja a harsány színeket, csupán Tokióban mutatkozott élénkebb árnyalatú ruhákban. A filmpremiereken ezt az egy helyszínt leszámítva visszafogottan jelent meg. Feketét, fehéret és az általunk is említett új trendet, a sötétkéket részesítette előnyben.

Azt nyugodtan kijelenthetjük, hogy a színválasztásaiba nem érdemes belekötni, ugyanakkor a ruhák fazonjai egy-két estben kifejezetten hátrányosak voltak. A San Sebastianban megrendezett filmfesztivál díjátadóján viselt fekete ruhája kissé zsákszerű volt, és semmit sem mutatott alakjából, pedig már a New York-i premieren is kiderült, még mindig bátran mutogathatja a lábait. Kattintson valamelyik fotóra, és lapozza végig Julia Roberts ruhatárát!