Az utóbbi hónapokban is szép számmal kerültek az újságosstandokra olyan magazinok, melyeknek már a címlapján égbekiáltó retusálási hiba van. Az esetek többségében túlzásba vitt vékonyításról van szó, de Sarah Jessica Parker teljes tatarozáson és arcátrendezésen esett át. Gwyneth Paltrownak a lábát és Lindsay Lohannek csupán a köldökét rendezték át a grafikusok, Christina Hendricks testét deréktól lefelé eltűntették. Minél durvább a photoshop-hiba, annál több pontot adjon!

Avril Lavigne

A kanadai származású énekesnő azok táborát gyarapítja, akiket a grafikusok teljesen életképtelenné alakítottak. Avril Lavigne karját a Maxim címlapján ítélték feleslegesnek, ezért egy jókora darabot kihasítottak belőle, miközben a kósza hajtincseit próbálták rendszerezni.

Christina Hendricks

A színésznőt az év legjobb nőjének választották meg, ám szerinte ezt a titulust korántsem olyan egyszerű viselni, ha más nem azért, nehezen talál magára ruhát az extra méretei miatt. Ez utóbbit, vagyis a méreteit alakították át a GQ képszerkesztői, egész pontosan deréktól lefelé feleslegesnek ítélték a művésznőt.

Gwyneth Paltrow

A színésznő az augusztusi Vogue magazin címlapján szerepelt. Az amerikai kiadvány elsőre nem is felismerhető hibát vétett, hiszen minden rendben lévőnek tűnik. Azonban alaposabb tanulmányozás után rájövünk, mi az, ami zavaró a képen. Gwyneth Paltrow mellől kivették a könyöktámaszt, így kénytelenek voltak az eredeti képen szereplő lábait lecserélni két olyanra, amin éppen felhúzva tartotta őket. A könyök kérdését megoldották, azonban arról megfeledkeztek, hogy a színésznő így egy nyakatekert, ember által kivitelezhetetlen pózba keveredett.

Lindsay Lohan

Az utóbbi időszak botrányait Lindsay Lohan igyekezett a legjobban kihasználni. Mielőtt börtönbe vonult volna, szinte az összes létező férfimagazin számára készített fotósorozatot, és ahogy magazin, annyiféleképpen rendezték át. A különbségeket a legegyszerűbben a köldökén lehetett lemérni, a GQ magazin nem egyszerűséggel leretusálta.

Louis Vuitton-kampány

A táskás cég ezúttal a kampányban szereplő tükrökön csúszott meg. A Louis Vuitton reklámarcai, Natalia Vodianova, Karen Elson és Christy Turlington által felvett póz nem mindig egyezett a tükörképükkel. A hiba elsőre szintén nem kiszúrható, és tulajdonképpen nem is zavaró, de a márka kampányait Madonna túlretusálása óta mindenki árgus szemmel figyeli.

Rihanna

Az énekesnő is a szokásos vékonyító eljáráson esett át. Rihanna sosem volt a csontkollekciót megformáló hírességek táborába, ám az Elle magazinnál úgy látták jónak, ha az elvárásoknak megfelelően pálcikává vékonyítják. Így lett Rihanna széles csípője az enyészeté, ami azt eredményezte, hogy kifejezetten kényelmetlennek tűnik az énekesnő által felvett póz.

Sarah Jessica Parker

Az idei év legtöbbet átalakított híressége egyértelműen Sarah Jessica Parker. A színésznőt a Szex és New York második része kapcsán rengeteg magazin szerepeltette címlapon, és a filmhez ugye poszterek is kellettek. Ez utóbbin a főszereplőket teljesen átalakították, Parker szemeit közelebb hozták az orrához, és a lábait is valószerűtlenre nyújtották. Az ízekre szedett plakátok után Parkert a Marie Claire tette címlapra, és gond nélkül eltüntették a kezéről az öregedés jeleit.