A hírességek sem stílusikonként léptek be a showbizniszbe, így valószínűleg nem okoz meglepetést, hogy az ötvenes évekből megbolondított stílussal hódító Katy Perry pár éve még csak egy átlagos énekesnő volt. Michelle Williams és Katie Holmes csupán két farmeros színésznőcske volt a Dawson és a haverokból, míg a most már saját divatházat üzemeltető Nicole Richie egykor Paris Hilton kebelbarátnőjeként ribancos ruhákban lejtett a vörös szőnyegen. Ön szerint kinek vált legjobban előnyére a stílusváltás? Annak adjon tíz pontot, akinek a legjobban jött a celebstílus felvétele, aki viszont még rondább lett, mint korábban, annak egy pontot adjon!

Angelina Jolie

A színésznő karrierje elején elkötelezetten a fekete szín híve volt. Emellett szeretett vérrel teli fiolákkal a nyakában flangálni, és kedvence volt a bakancs-bőrnadrág összeállítás. Mostanra lényegesen finomított az öltözködési stílusán. A fekete már nem mindennapos (kivétel persze az imádott pufidzsekije), és ha mégis ezt a színt választja, az elegánsabb darabok miatt nem jut eszünkbe róla darkos kifejezés.

Katie Holmes

A színésznő a Dawson és a haverok című sorozat szereplőjeként leginkább a jó kislányos külsejéről volt ismert. Az elmúlt években nem volt lehetősége vad kicsapongásokra, hiszen megismerkedett Tom Cruise-zal, aki mellett végül nőies stílust alakított ki magának. Nem számítva persze azt az időszakot, amikor bő farmerben, szürke kisegérként örökítették meg a fotósok.

Katy Perry

Az énekesnő az utóbbi három évet töltötte el a zeneiparban, ám mielőtt teljesen magáévá tette, majd az őrületig továbbfejlesztette az ötvenes évek stílusát, sokkal visszafogottabb volt a stílusa. Katy Perry ugyan mindig is értékelte a bohókás ötleteket, de a magas derekú nadrágok, a mélyen dekoltált felsők és a tökéletesre beszárított loknik előtt ő is csak egy volt a tucaténekesnők közül.

Michelle Williams

Akárcsak Katie Holmesnak, neki is a Dawson és a haverok hozta meg az ismertséget, Michelle Williams azonban a történet állandóan bajba kerülő szereplőjét formálta meg. Heath Ledger volt feleségét manapság már stílusteremtőként ismerik, és ehhez a titulushoz nagyban hozzájárult az, hogy rövidre vágatta a haját.

Nicole Richie

Lionel Richie fogadott gyermekét a világ Paris Hilton oldalán ismerhette meg, a reality műsorukkal előadták, milyen is az, amikor a milliomos szülők elkényeztetett csemetéinek életükben először dolgozniuk kell. A barátság azóta a múlté, az étkezési zavarokkal is küzdő Nicole Richie-ből kiegyensúlyozottnak tűnő kétgyerekes családanya lett, aki saját divatházat üzemeltet.

Rihanna

A manapság egyik legfelkapottabb énekesnő tulajdonképpen egy Beyoncé-klónként kezdte pályafutását, aztán saját bevallása szerint megunta, hogy pont úgy nézzen ki, mint a konkurencia, és stílust váltott. A hosszú kiszőkített haját feketére festette, és rövidre vágta, majd még rövidebbre, és innen már nehéz volt összekeverni bárkivel is. A stílusát nagyban befolyásolta Chris Brown. Az énekes még 2009-ben verte véresre Rihanna arcát, aki az élményeit részben úgy dolgozta fel, hogy sokkal keményebb, fiúsabb stílust alakított ki. Mostanra ismét visszatért a nőiesebb összeállításokhoz, és számára is meglepő módon megkedvelte a virágmintás ruhákat.