A heti trendben ezúttal sorra vesszük a Való Világ 4 lakóinak stílusát: amikor épp nem jelmezben vannak, akkor is a szponzorok által biztosított ruhákat viselik, melyeket stylistok válogatnak össze nekik, de egymás közt szabadon cserélgetnek, illetve saját ruháikkal is feldobhatják megjelenésüket. A limitált ruhatár ellenére jól látszik, hogy mindenkinek megvan a saját elképzelése a divatról.

A VV4 lakóinak ruhatárát már a castingok és első fotózások során elkezdték összeválogatni: mindenki kategóriájának és méretének megfelelő ruhákat kapott. A villabeli öltözékeket is stylistok válogatják össze a szponzorok ruhái közül: alapvető követelmény, hogy senki ne kapjon a karakterétől különböző darabokat. Saját ruháikat is hordhatják a versenyzők, ezek esetében alapvető követelmény, hogy ne legyen rajtuk jól látható márkajelzés.

Ha igényük mutatkozik egy-egy új ruhára, a lakók jeleznek, a stylistok pedig összekészítik az évszaknak megfelelő pakkot és beküldik a villába. A nők általában egymás közt cserélgetik a cuccokat, a férfiakra jellemzőbb, hogy ha meglátnak vetélytársukon egy olyan darabot, mely nekik is tetszik, kérnek maguknak egy ugyanolyat. A szponzorok ruháit egyébként mindenki megtarthatja a műsor végén.

A párbajokra egész öltözéket küldenek be versenyzőknek, de persze itt is van némi szabadságuk: Éva például külön kérte, hogy ugyanabban a ruhában mehessen párbajozni, mint amit a beszavazó-showján viselt, mondván, szerencsét hozott neki a piros mini - tudtuk meg a műsor sajtóreferensétől.

Tavasszal lecserélik a ruhatárat, és a versenyzőknek lesz lehetősége otthonról kérni egy újabb adag saját, tavaszi öltözéket. Ebben a heti trendben megnézzük, ki hogyan viseli téli ruhatárát, melyik kategória versenyzője melyik stílust képviseli. Ön pedig szavazhat az önnek legjobban tetsző stílusra.

A VV női versenyzői: törtető, plasztik, naiva

Törtetés és magas sarok

Törtető Éva a komolyabb, nőiesebb megjelenés híve, gyakran látni magassarkúban – házipapucsban ritkábban – és farmerhez is inget, elegánsabb felsőt választ. A párbajokon, esti programokon szívesen visel fekete koktélruhát, már ha épp nem jelmezben kell végigülnie az élő közvetítést. Láttunk már rajta fehér miniszoknyát és párducmintás felsőt is (ami később lekerült). Egyébként Éva kedvenc fehérneműje is állatmintás, már az erotika-kiállításon is ugyanabban a szettben volt, amit a villában is többször megvillantott.

Rosszkislány Anikó és a huszonévesek utcai divatja

Anikó a teljesen átlagos huszonévesek utcai divatját produkálja a villában: sötét leggings, tunika, műbőr dzseki, tűsarkú, hegyesorrú csizma vagy rózsaszín házipapucs. A bajai versenyző nem szokott sokat mutatni magából, de nem is az elegancia híve: ha önnek általában bejönnek Anikó monokróm szettjei, szavazzon rá.

Plasztik Szandika rózsaszínben

A 20 éves tököli Szandika imád harsányan viselkedni és öltözködni: legtöbbször pink, türkiz, vagy fehér ruhák vannak rajta, de bármikor körberohan akár meztelenül is a villában. Láttunk már Szandikán leopárdmintás leggingst, fehér szőrcsizmát, pink topokat – egy biztos: mindig a ruhájához igazítja sminkjét és imádja a szőrös cuccokat. Nagy kedvence a rózsaszín, bemutatkozófilmjéből kiderült, hogy bőröndje és egész szobája is rózsaszínben úszik.

Gigi és Naiva Zsófi, a jellegtelenek

A fétispornós Gigi nem öltözik valami feltűnően, farmerban vagy tréningruhában tölti napjait. A kiválasztásokon sem viszi túlzásba, koktélruhát vesz, de nem sminkeli ott sem erősen magát. Egyszerű, kényelmes ruhákban tölti napjait, akárcsak Zsófi, aki pont úgy öltözik, mint minden tizenéves, semmi extra nincs benne. Pánt nélküli pólókat, farmert, tréninget hord, esetleg hosszú inget macskanadrággal - ha önnek ez jön be, szavazzon Gigire és Zsófira.

Melyik VV nő öltözik legjobban?

Ön szerint melyik villalakó lány öltözik legjobban? Szandika harsány pink cuccai jobbak vagy Anikó sötét tunikái? Gigi és Zsófi vagy a néha elegáns Éva áll közelebb az ön stílusához? Szavazzon arra, akinek a stílusa a legközelebb áll önhöz!

A VV férfi versenyzői: okostojás, szépfiú, vagány

Olivér és Laci kapucniban

Villa-vagánya-Olivér nem sokat ad az eleganciára és változatosságra: igazi kiégett rockerként mindig farmer, edzőcipő, kapucnis pulcsi takarja rengeteg tetoválását. Hangulatától függ, mennyire mélyen húzza a kapucnit az arcába, mostanság sokszor kesereg, tehát állandósult a kapucniviselés. Laci hasonló stílusban öltözködik, mint Olivér – akivel pedig nincsenek is kifejezetten jóban – rajta is gyakori viselet a kapucnis pulóver. Szavazzon Olivérre és Lacira, ha önnek bejönnek a kapucnis, nagydarab rockerek.

Jerzy és Gombi, a selyemfiúk

Nem sok egyedi stílusjegye van a melegpornós Jerzynek és a szépfiú Gombinak: testhezálló pólóban, felzselézett hajjal hozzák a diszkókban megszokott stílust. Mindig feltűnően ápoltak és nem sok kivetnivaló van ruházkodásukban sem (mindig tiszta, igényes darabokban vannak): ha önnek a „szépfiúk” trendje jön be, szavazzon rájuk.

Béci, a hip-hopos

Bécit leginkább tréningben, laza, bő felsőkben és baseballsapkában láthatjuk. A színekkel sem sokat variál Gigi testvére, marad a szürkénél. Sokkal többet nem is lehetne Béciről mondani, ha önnek tetszik a szürke rapper, szavazzon rá.

Alekosz és a fehér atléta

Alekosz a hidegben bőrkabátban járkál, a villa melegében azonban előszeretettel vesz tréninget és fehér atlétát. Azt a fajta fehér atlétát, melyről már csak a pörköltszaft-folt hiányzik (néha az se). Kifényezett, kicsit kopottas bőrcipő dukál mindehhez, ahogy az elegánsabb ingekhez is. Alekosz, ha éppen nem atlétában van, szépen vasalt ingekben, nyakkendőkben villog: mivel civilben biztonsági őr, ehhez valószínűleg hozzá is van szokva.

Melyik VV férfi öltözik a legjobban?

Szavazzon Alekoszra, ha önnek bejön a biztonságiőr-elegancia! Ha mégsem, válasszon másik szimpatikus férfit a villalakók közül. Ki öltözik jobban: az igényes Gombi vagy a széttetovált Olivér? Esetleg Béci szürke melegítői ragadták meg figyelmét? Nyomjon egy pontot amellé, aki ön szerint megérdemli a villa legjobban öltözött férfija címét!