Meztelenül, deréklánccal, fiatalosan pózol Naomi Cambell, és közben még Putyinnal is beszélget. Véres gyémántokról, drogokról és repülő telefonokról faggatták, és most válaszolt.

Nem olvasok újságokat, hanem eladom őket - osztotta meg nézeteit az olvasókkal a brit GQ márciusi számában Naomi Campbell. Az idén a 41-et betöltő modell meztelenül fürdőzik egyetlen derékláncban a címlapon, így valószínűleg megint sikerül az ördögi terve és növeli a lap eladásait. A szexi képet a világ legszebb testéről Vincent Peters készítette.

Az eladási statisztikákat nagyban növelheti az a tény is, hogy a modell most hajlandó volt olyan témákról beszélni, mint például a kínos gyémánt ajándék. Ugyanis Campbell elfogadott egy csiszolatlan gyémántot a volt libériai elnöktől Charles Taylortól, aki gyémántokat arra használta, hogy a Sierra Leone-i lázadóknak fegyvert szerezzen. „Az volt a reakció, hogy a divatcégeknek nem lenne szabad engem alkalmazni, de mi rosszat tettem?” – értetlenkedett az interjúban a The Huffington Post szerint.

A modell beszélt a dühkitöréseiről, valamint drog- és alkoholproblémáiról is. Bár azt már korábban elmondta, hogy egyáltalán nem tartja magát balhés természetűnek, csak állandóan provokálják. A drogproblémáiról sem először nyilatkozik.

Az interjú mellékleteként megjelent egy másik beszélgetés is, amit a modell készített Vladimir Putyinnal. A beszélgetés a világ első tigris konferenciáján készült tavaly novemberben Szentpéterváron. Putyinnal többek között olyan sikamlós témákat érintettek, mint az orosz egyetemista lányok meztelen naptárai vagy amikor az újságíró növendékek szintén meztelenül, leragasztott szájjal provokálták Putyint.