Lindsay Lohan megint nem bírt magával, és kihívó dekoltázzsal jelent meg a Los Angelesi bíróság előtt. A barátoknak viszont arról beszélt korábban, hogy nem hiányzik neki még egy olyan balhé, amilyen a legutóbbi feltűnésekor pattant ki. A február kilencedikei tárgyalásra ugyanis Lohan szexi fehér ruhába bújt, és többen megírták, hogy ez leginkább Sharon Stone-t idézte az Elemi ösztön című erotikus thrillerből.

A színésznő azt állította, hogy nem szeretne felhajtást kavarni a ruhájával, amiben a huszonharmadikai bírósági tárgyalásra megy. Ahogy barátainak mondta, távol álljon tőle, hogy még egy olyan balhét kavarjon, mint amilyen a legutóbbi fehér ruhája körül robbant ki. Ezúttal tehát úgy tervezte, hogy visszafogottan öltözik fel – írja a TMZ.

A celebhez közeli forrásokra hivatkozva azt írja a TMZ, hogy Lohan a lehető legkimértebb ruhát választotta, egy Chanel topot és nadrágot, Yves Saint Laurent cipőt, Lanvin táskát és Tres Glam ékszereket. A helyzet viszont az, hogy a Chanel felső merészen kivágott volt, úgyhogy egy-egy szögből tökéletesen látszanak a mellei. A fotósok pedig nem hagytak ki egyetlen lehetőséget sem, hogy ezt megörökítsék - kattintson az alábbi képre, galériánkban egész fotósorozaton követheti végig a tárgyalást!

A legutóbbi tárgyaláson Lohan egyébként szexi fehér Kimberly Ovitz ruhában jelent meg, ami elméletileg az ártatlanságát szimbolizálta volna, de ehelyett mindenhol arról cikkeztek, hogy leginkább Sharon Stone-ra hasonlított az Elemi ösztön című erotikus thrillerből. Lohan mindkét választása tudatos volt, és úgy tűnik, mindkét alkalommal félre is ment.

A tárgyalások egyébként egy nyaklánc miatt folynak, amit Lohan állítása szerint kölcsön kapott a Kamofie & Companytől, a cég viszont azt mondja, hogy ellopta. A 2500 dolláros ékszert utólag visszaküldte, de ez nem hatotta meg a vezetőket. A február huszonharmadikai tárgyalás után könnyen lehet, hogy Lohannek akkor is legalább hat hónapot börtönben kell töltenie, ha beismeri bűnösségét.