Ezen a héten a legszebb emberek díjazásán kerestük a hét legjobban öltözött celebeit: versenyben van az arany maxiruhában érkező Horváth Éva, a rappernek álcázott Shodeinde Dorka, a feketében nyomuló Tóth Gabi és Szabó Zsófi, illetve a púderszínre voksoló VV Anikó, a Nyári lányok és Debreczeni Zita. Döntse el ön, ez alkalommal ki vette magára a legszebb ruhákat. Heti trend, szavazás.

1. Horváth Éva

Az Éden Hotel háziasszonya sokkal visszafogottabb ruhát vett a CKM-Joy partira, mint az F&F divatbemutatóra múlt héten: a földig érő, aranyszínű maxiruha háta szintén mélyen kivágott, de visszafogott árnyalata és hosszúsága jóval elegánsabbá teszi, mint fent említett babydollt. Horváth egy Louis Vuitton táskát vett a ruhához, mely így, hogy más világos kiegészítőt nem látunk a műsorvezetőn, kicsit kilóg a szettből. Ha önt ez nem zavarja, szavazzon rá!

 

2. VV Anikó

A villából nemrég szabadult, műsorvezetővé avanzsált bajai műkörmös púderszínű miniruhában jelent meg a szerdai buliban. A könnyed rózsaszín kiemeli haja feketeségét, viszont kicsit sápaszt. Nádai Anikó sem bajlódott sokat a kiegészítőkkel, de legalább sminkjét a ruhához igazította. A húzott anyag egyébként optikailag kicsit vastagít, de a vékony realitycelebnek pont jól áll ennyi erősítés, ahogy a fekete deréköv is. Ha ön szerint Anikó a legjobbal öltözött, szavazzon rá!

 

3. A Nyári lányok

A Summer Sisters néven szorgosan haknizó tehetségkutatós testvérpár természetesen a szerdai eseményről sem hiányozhatott. A testvérek hasonló mintájú, de eltérő árnyalatú, térdig érő ruhát választottak, valószínűleg tisztában vannak vele (vagy ők, vagy stylistjuk), hogy a toll a szezon legmenőbb állatmintája. Edit kékes ruhája kicsit mintha öregítene, és a fekete kiegészítők helyett jobb lett volna talán valami világosabb. Alíz különös szabású, pávatollas ruhája azonban szerintünk teljesen jó választás. Ha ön szerint is, szavazzon a testvérpárra.

 

4. Tóth Gabi

Az énekesnő nagyon szereti ezt a barna táskát, már a Glamour gálára is ezt hozta: akkor barna cipőt vett, most totál feketébe öltözött kedvenc táskája mellé, csak melltartója, körömlakkja és cipője bélése világított pirosan. Nekünk nagyon tetszett a fémes aljú magassarkú és a békejeles hosszú nyaklánc, sőt a fekete miniruha is nagyon jól áll az egyre soványabb (és már egyáltalán nem sárga) Tóthnak. Mi csak a kivillanó csipkemelltartót nem értjük. Ha ön szerint az is tökéletes, szavazzon Tóth Gabira!

 

5. Shodeinde Dorka

A fiatal tehetségkutatós anya elég bizarr frizurát csináltatott, a fémes, térd alá érő ruha csak rontott a helyzeten: Shodeinde szemmel láthatóan ráhangolódott a 90-es évekre, mintha csak egy TLC klipből lépett volna ki. Viszont fekete szandálja nagyon jól megy szintén fekete táskájához. Ennél többet hirtelen nem tudunk elmondani az énekesnőről, szavazzanak rá, ha önöknek bejön az afrofrizura.

 

6. Szabó Zsófi

Az, aki 8000 ember szerint a legjobb nő, ismét fekete miniruhát vett, ez alkalommal azonban nem latex csillog rajta, hanem flitterek. Szabó – úgy tűnik – ragaszkodik a feszes miniruhákhoz, most ezt az egyébként elég kihívó darabot egy fekete zakóval szelídítette meg. A sötét tónusú összeállításhoz az énekes-színésznő fehér kristályos, hosszú fülbevalót vett fel, sminkjében pedig szintén ezüstös-feketés árnyalatokat használt. Ha önnek is tetszik Szabó, szavazzon rá.

 

7. Debreczeni Zita

Heti trendjeink rendszeres szereplője és egyben a múlt heti győztes most sem maradhat ki, pláne, hogy ő lett az év harmadik legjobb nője. Pasztell színű maxiruhát választott (akár a többi glammodell), de ő a bézs unalmat élénk színű Burberry kiegészítőkkel dobta fel. Világoskék övéhez ugyanolyan rikító színű kistáskát választott, így hergelte messziről Kedves Ferencet. A magasan sliccelt, nyakbakötős ruha alól ugyan kilátszott a fotósként dolgozó modell lába, de a cipő nem illett bele a kékes színharmóniába.

Ki a legjobban öltözött celeb a héten?

Ön szerint kinek sikerült a legjobban felöltöznie a CKM-Joy partira? Debreczeni Burberry kiegészítői szebbek, mint Horváth Éva Louis Vuitton táskája? Esetleg Szabó Zsófi csillogó minijéről nem tudja levenni a szemét? Vagy épp Tóth Gabi rockos szettje az ön kedvence? Persze az is előfordulhat, hogy pont Shodeinde Dorka fonott tincseit találja a legmegfelelőbb CKM-Joy kiegészítőnek. Ha van véleménye, szavazzon!